אז אין לה פירורים, למרות שרשמתי-התבלבלתי.
היא פשוטה, מאד אוהבים אותה אצלנו לשישי בבוקר, עם הקפה.
אני מכינה עם קמח מלא 80%.
עוגת רסק תפוחים בחושה
מבוסס, עם שינויים על Super Moist Applesauce Quick Bread, One Bowl Baking
חומרים:
220 גרם חמאה רכה מאד
1 כוס (200 גרם ) סוכר
1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום
1/4 כפית מלח
4 ביצים
2 ו-2/3 כוסות (640 מ"ל) רסק תפוחים
2 כוסות קמח מלא, 80%
1 כוס קמח רגיל
2.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות קינמון
1/2 כפית זנגוויל
1/2 כפית הל
1/2 כפית אגוז מוסקט
כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזי מלך/פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה:
משמנים תבנית מלבנית גדולה (כ-20*30 ס"מ) ומחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
מערבבים חמאה 2 סוגי סוכר ומלח.
מוסיפים ביצים, רסק תפוחים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קמחים, סודה לשתיה, תבלינים ומערבלים רק עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים 1 כוס שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבלים ממש מעט.
יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שסכין שננעצת יוצאת עם מעט פירורים (לא עיסה דביקה).
היא פשוטה, מאד אוהבים אותה אצלנו לשישי בבוקר, עם הקפה.
אני מכינה עם קמח מלא 80%.
עוגת רסק תפוחים בחושה
מבוסס, עם שינויים על Super Moist Applesauce Quick Bread, One Bowl Baking
חומרים:
220 גרם חמאה רכה מאד
1 כוס (200 גרם ) סוכר
1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום
1/4 כפית מלח
4 ביצים
2 ו-2/3 כוסות (640 מ"ל) רסק תפוחים
2 כוסות קמח מלא, 80%
1 כוס קמח רגיל
2.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות קינמון
1/2 כפית זנגוויל
1/2 כפית הל
1/2 כפית אגוז מוסקט
כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזי מלך/פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה:
משמנים תבנית מלבנית גדולה (כ-20*30 ס"מ) ומחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
מערבבים חמאה 2 סוגי סוכר ומלח.
מוסיפים ביצים, רסק תפוחים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קמחים, סודה לשתיה, תבלינים ומערבלים רק עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים 1 כוס שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבלים ממש מעט.
יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שסכין שננעצת יוצאת עם מעט פירורים (לא עיסה דביקה).