עוגת שוקולד טבעונית?...

• פותח הנושא Zia
  • פורסם בתאריך

Zia

New member
עוגת שוקולד טבעונית?...

למישהו יש מתכון לעוגת שוקולד(לא חרובים) טבעונית? תודה

Neta558

New member
תוכלי למצוא מתכון במאמרים

אם כתוב אבקת חרובים, אפשר להחליף את זה בקקאו...

netaK

New member
יש לי מתכון לעוגת שוקולד

מ-ד-ה-י-מ-ה וטבעונית לגמרי בגלל שאני פה רק חצי שעה (שעת חלון בביצפר...) אני אכתוב אותה יותר מאוחר...

יופי, אני גם רוצה מתכון.../images/Emo45.gif..

ואם הוא מדהים..אז בכלל

netaK

New member
הנה המתכון!

מצרכים: 3 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר כפית סודה לאפייה (אם אין קמח תופח) 0.5 כוס קקאו כפית מלח 0.5 כוס שמן 2 כוסות מים 2 כפיות תמצית וניל (לא חייב) לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזסיוס...) לערבב את כל החמורי היבשים להוסיף את החומרים ברטובים אחד אחד שמן מים ווניל לאפות 45 או עד שנראה שהיא מוכנה בעיקרון =] בתאבון!!! עוגה ממולצ מאוד הכנתי אותה לחברות הטבעיוניות שלי והן מתות עליה ומאז אני מכינה רק אותה כי חבל על הביצים והחלב!

rastotman

New member
תעשי את עוגה עם ביסקויטים

(בטעם שוקולד), תטבלי בחלב סויה, תכיני קרם שוקולד פרווה קנוי ותחברי. האמת היא שאני לא בטוחה איך זה יוצא, אבל הגירסא בלי השוקולד יוצאת לא רע ולוקחת עשר דקות.
.

vegan

New member
עוגת פודינג שוקולד

מומלץ בפה מלא. מתכון זה ואחרים טבעונים ניתן למצוא באתר IVU. עוגת פודינג שוקולד -------------------------------------------------------------------------------- לתבנית מרובעת 20x20 או תבנית עגולה בקוטר 23 ס"מ לבצק: 1 כוס קמח 2/3 כוס סוכר 2 כפות קקאו 2 כפיות אבקת אפייה 1/8 כפית מלח 1/2 כוס מים 2 כפות רסק תפוחים 1 כפית וניל לפודינג: 2/3 כוס סוכר חום 1/4 כוס קקאו 3/4 1 כוס מים חמים מערבבים את החומרים לבצק ושופכים לתבנית משומנת קלות. מערבבים את הסוכר החום עם 1/4 כוס קקאו ומפזרים מעל העיסה. שופכים את המים החמים לכיסוי כל המשטח העליון. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות לכארבעים וחמש דקות. הציפוי שוקע דרך העוגה ויוצר את שכבת הפודינג בתחתית. ניתן להגיש קר, חם או בטמפרטורת החדר - אך לא להקפיא.

למעלה