אין לי מתכונים לעוגות בקוטר 22... ההמרה
לא צריכה להיות כזו מסובכת -
כדי להוריד מ 26 ל 22 צריך להוריד 40% מהחומרים, כלומר להכפיל כמות של כל חומר ב 0.6.
כדי להקטין מ 24 ל 22 צריך להפחית ב 20%, כלומר להכפיל כמות של כל חומר ב 0.8.
אם את רוצה להכין 3 עוגות בגודל 22, לדעתי להכין כמות כפולה של מתכון לתבנית 26 יספיק לך.
עוד אופציה, שגם תדרוש המרות, היא לחפש מתכונים אמריקאים, כי האמריקאים כן משתמשים הרבה בתבניות 9 אינץ', שזה שווה ערך לתבנית 22 ס"מ.
ועוד אופציה - ללכת על גודל יותר סטנדרטי של תבנית 24 ולא להסתבך עם המרות
בהצלחה ומזל טוב