עוגת שוקולד מעולה ללא אפייה

Lena1307

New member
עוגת שוקולד מעולה ללא אפייה

450 גר' - עוגיות פתי בר (מרוסקים)

100 גר' - חמאה (מוממסת ומצוננת)

3 כפות - חלב

200 גר' - שוקולד מריר (חתוך לקוביות)

100 גר' - שוקולד חלב (חתוך לקוביות)

2 כפות - סירופ מייפל

4 כפות - מים

750 מ"ל - שמנת מתוקה



מערבבים את פירורי הפתי בר עם החמאה והחלב ומסדרים על תחתית של תבנית האפייה (השתמשתי בתבנית של 24 ס"מ הניתנת לפירוק).

ממיסים במיקרוגל את 2 סוגי השוקולד,המייפל והמים.

מקציפים היטב את השמנת (עד שמתקבל קרם יציב),מערבבים עם תערובת השוקולד (בעזרת כף),מסדרים את הקרם שמתקבל על שכבת הפירורים ומכניסים לשעתיים הראשונות למקפיא ולאחר מכן, למקרר.
 
למעלה