עוגת שוקולד עם מרציפן

GALI21TR

New member
מרכיבים




200 גרם שוקולד מריר שבור לקבויות
100 מ"ל חלב 3%
2 ביצים גדולות
70 גרם מרציפן חתוך לקוביות קטנות
20 גרם קמח רגיל
100 גרם חמאה
כפית אבקת אפיה
120 גרם סוכר חום בהיר
חצי כפית מלח




אופן ההכנה




מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
ממסים את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מערבלים עם מיקסר את הסוכר והמלח במשך 6 דקות במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת שתפחה.
מוסיפים את השוקולד שהמסנו ומערבלים עד שהתערובת מתאחדת.
מורדים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח,החלב ואבקת האפיה.
לארח מכן יוצקים לתוך תבנית אינגליש קייק,משטחים ומפזרים מעל את המרציפן.
אופים במשך 40 דקות וניתן להניח את התבנית על אבן שמוט.
 
למעלה