עוגת "שוקולד קטסטרופה" של קרין גורן

עוגת "שוקולד קטסטרופה" של קרין גורן

הי רציתי לברר האם לדעתכם בעוגת "שוקולד קטסטרופה" מהספר סודות מתוקים 1 אפשר לשים שמן במקום חמאה? מישהו יודע?
והאם כדאי להוסיף מעט אבקת סוכר? כי הבנתי שיוצא קצר מריר הטעם..
 

bali

New member
מנהל
לדעתי לא ילך עם שמן במקום חמאה

החמאה לדעתי חשובה להתייצבות של העוגה בקירור.

לגבי הוספת אבקת הסוכר - זה עניין של טעם. זו עוגה מאד שוקולדית לכיוון השוקולד המריר, אז אם נראה לך שיהיה לכם מריר מדיי, אפשר לאבק אותה באבקת סוכר לפני ההגשה.
 
למעלה