תודה רבה לכולם
טורט היער השחור המתכון מאתר פסטו לעוגה: 6 ביצים 1 כוס סוכר כפית תמצית רום 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה 3 כפות קקאו 1 כף שמן לסירופ: 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס מים 1/4 כוס ברנדי דובדבנים לקרם: 2 שקיות שמנת מתוקה (500 מיל') 4 כפות אבקת סוכר 2 כוסות דובדבנים משומרים מגולענים מסוננים דרך הכנה מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 26 ומניחים נייר אפיה בתחתית. מנפים את הקקאו הקמח ואבקת האפיה לקערה, מניחים בצד. מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף בהיר ויציב כ-5 דקות, מוסיפים את תערובת הקמח בקיפול לקציפת הביצים, מקפלים את הרום והשמן פנימה ויוצקים לתבנית. אופים כ-40 דקות או עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם יוצא יבש, מוציאים ומצננים. לסירופ: מבשלים את הסוכר והמים כ-5 דקות, מצננים ומוסיפים את הברנדי. לקרם: מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה. הרכבת העוגה - חוצים את העוגה לשלוש שכבות, מניחים שכבה ראשונה ומטפטפים עליה סירופ סוכר, מצפים בשכבת קצפת ומפזרים מעל דובדבנים. חוזרים על הפעולה שוב בשכבה נוספת ומניחים שכבה אחרונה מעל. מצפים את העוגה מכל צדדיה בקצפת ומעטרים מעל בדובדבנים ומעט שוקולד מגורד גס. מאחסנים במקרר.