עוגת שוקוליתצ

הילית111

New member
עוגת שוקוליתצ

הי לכולם וערב טוב אחרי עצות טובות שקיבלתי מכם החלטתי לעשות ליומהולדת עוגת שוקולית לפי המתכון הבא "עוגת שוקולית - פורום מצרכים : כוס קמח 1 אבקת אפיה כוס שוקולית כוס סוכר לערבב את הכול בקערה אחת 4 בצים 3/4 כוס שמן 1/2 קופסת שמנת מתוקה לערבב את הכול בקערה שנייה אופן ההכנה: לערבב את הדברים היבשים עם הרטובים (את שני הקערות לקערה אחת) לצקת לתבנית 26 משומנת, לאפות בתנור כ-35 דקות. 180 מעלות, לבדוק אם קיסם יוצא יבש. להיזהר בזמן האפיה, העוגה עלולה להישרף. הציפוי של העוגה: גרסה א'- 1/2 השמנת המתוקה שנותרה+ 100 ג' שוקולד מריר להמיס במיקרוגל כדקה או 2 או באמבט אדים, לערבב טוב ולשפוך על העוגה בעודה חמה. גרסה ב'- להקציף את 1/2 השמנת שנותרה עם 2 כפות סוכר לקצפת יציבה, למרוח על עוגה קרה." אבל יש לי כמה שאלות אני עושה את המתכון הזה בכמות כפולה כי אם אני יעשה אם אותם כמויות לא יספיק לי לדעתי יש לי כ 25 ילדים בגן האם אני צודקת בהערכה הזו ? בנוסף באיזו תבנית כדאי להשתמש לעוגה מלבנית חד פעמית גדולה ? או משהו אחר כשאומרים לשמן תבנית הכונה בחמאה ? בשמן ? מוסיפים גם קמח ? ואחרון חביב קניתי בסו, תמונה אכילה כזו של מיקי מאוס של שמחה זה אנחנו זה מין תמונה כזו אכילה ששמים על הקרם מורידים את הניילון וזהו –מישהו יכול לתת לי טיפים על התמונה הזו <? על האריזה כתוב על קרם לבן לא הבנתי למה ? אני יכולה לשים את התמונה על עוגת השוקולית אחרי ששמתי את הקרם שמורכב משוקולד ושמנת מתוקה ?צריך לחכות שהקרם על העוגה יתקרר לפני הנחת התמונה ? ואחרון חביב באמת לגבי המסת שוקולד במיקרו עם השמנת איך עושים את זה ? שמים השמנת והשוקולד במיקרו ולכמה זמן ? או שממיסים השוקולוד ואז מוסיפים לו השמנת ? תודה וסליחה על כל השאלות אני באמת באמת אופה מתחילה ועושה לילד את העוגה במוצש כשהמסיבה יום ראשון בבוקר ולא יכולה להראות לעצמי נפילות..... אגב העוגה תהיה מורכבת מתמונה של מיקי מאוס באמצע ומסביב אני מקשטת עם מכוניות משוקולוד על כביש ויש לי מחזיקי נרות בצורת מכונית כי הבן שלי מאוד אוהב את מיקי ...
 

אלינקה

New member
אולי אוכל לעזור

1. בן כמה הילד? כי עוגה רגילה בדרך כלל מספיקה לא אוכלים חתיכה גדולה 2. למן בשמן או חמאה לא צריך קמח 3. קרם לבן נראה לעי כי השוקולד קהה מידי ויכול לשנות את הדף וכן לקרר אתהעוגה והקרם כדי שהדףלא ימס 4 לא היתי ממיסה ביחד את השמנת והשוקולד מחממים את השמנת בסיר קטן מורידים לפני שרותח ואז מוסיפים את השוקולד אם את רוצה קרם שוקולד הכי פשוט קני ממרח שוקולד נוטלה או איזה שאתאוהבת בלי הבלגן קני מצריכים קפולים ואופי ביום שישי בלי הדף כך שאם טעית תוכלי לעשות שוב הבמוצש
 
למעלה