עוגת שוקולית פשוטה

אלה 2016

New member
עוגת שוקולית פשוטה

האם שמקציפים ביצים וסוכר-העוגה תצא יותר גבוהה?וכמה שווה כוס שוקולית?בחלק רשום 120 ובחלק 140.תמיד מכינה העןגה הזאת כשרק מערבבת חומרים ידנית ויוצאת מעולה.אבל עם מקציפים ביצים תצא יותר גבוהה?או אין קשר?תודה
 

bali

New member
מנהל
תשובות

כוס סטנדרטית של שוקולית תשקול 140 גרם.

לגבי עוגה גבוהה יותר, מה שיכול להשפיע ולאוורר אותה יותר יהיה להקציף את החלבונים עם סוכר לקצף יציב אבל לא נוקשה, ואז לקפל בעדינות לתוך התערובת. הקצפה של ביצים שלמות עם סוכר לא תשפיע באותה מידה על התערובת מבחינת אווריריות וגובה.
ואם ממש חשוב לך שהעוגה תצא גבוהה, אפשר גם לאפות אותה בתבנית 24 במקום 26 הסטנדרטית.
 
למעלה