כירבולית12
New member
עוגת שכבות
שלום! אני רוצה להכין עוגת שכבות קצפת ושוקלד, על בסיס העוגה הזאת http://www.shirley-nemesh.com/2012/09/4904 רק במקום הקרם חמאת בוטנים להשתמש רק בקצפת... אז יש לי שתי שאלות-
1. האם קצפת רגילה תהיה יציבה מספיק, או שכדאי לחזק בג'לטין? אם כן אשמח לקצת פירוט לגבי כמות הג'לטין ביחס לשמנת מתוקה ומתי בדיוק להוסיף אותו... (אני מעדיפה להימנע מאבקת אינסטנט, לא ממש אוהבת את הטעם)
2. האם כדאי להרטיב את השכבות של העוגה לפני שמרכיבים אותה? במתכון היא לא כותבת אבל אני יודעת שזה מה שנהוג בדרך כלל (למרות שאף פעם לא הכנתי עוגת שכבות)
שלום! אני רוצה להכין עוגת שכבות קצפת ושוקלד, על בסיס העוגה הזאת http://www.shirley-nemesh.com/2012/09/4904 רק במקום הקרם חמאת בוטנים להשתמש רק בקצפת... אז יש לי שתי שאלות-
1. האם קצפת רגילה תהיה יציבה מספיק, או שכדאי לחזק בג'לטין? אם כן אשמח לקצת פירוט לגבי כמות הג'לטין ביחס לשמנת מתוקה ומתי בדיוק להוסיף אותו... (אני מעדיפה להימנע מאבקת אינסטנט, לא ממש אוהבת את הטעם)
2. האם כדאי להרטיב את השכבות של העוגה לפני שמרכיבים אותה? במתכון היא לא כותבת אבל אני יודעת שזה מה שנהוג בדרך כלל (למרות שאף פעם לא הכנתי עוגת שכבות)