הנה עוד מתכון
אני ממליצה לתת לו לילה במקרר, וגם לקצץ את הכמויות בחצי, אחרת הכמות מטורפת ½ ק"ג קמח 5 חלמונים 2 ביצים שלמות 125 ג' סוכר 35 ג' שמרים 200 ג' מרגרינה 120 מל' מים או חלב תמצית וניל גרדת תפוז או לימון קורט מלח אופן ההכנה: להמיס השמרים עם מעט מים פושרים+ מעט קמח+ מעט סוכר. בנפרד להקציף ביצים+חלמונים+סוכר. לרכך המרגרינה, להכיו בצק מכל החומרים ולחבוט כרבע שעה (ללוש כל הזמן מאחר והבצק עדין ורך) לתת מנוחה של שלוש שעות, לרדד למלבן בגובה 3-4 מ"מ למרוח ממרח שוקולד ולגלגל לרולדה. לשמן היטב תבנית קוגלהוף ולהתפיח. למרוח ביצה על הבצק ולאפות ב- 180 מעלות. זמן אפיה 40-60 דקות. לאחר1002 100 אפייה נרטיב הבצק בסירופ סוכר.