עוגת שמרים

magal18

New member
עוגת שמרים

יש לי מתכון לעוגת שמרים ואני רוצה להחליף את הקמח הרגיל בקמח מלאה.
האם להכין את המתכון כמו שאני רגיל ולהחליף את הקמח.
האם יש לך המלצות אחרות בנושא.
 

bali

New member
מנהל
קמח מלא

קמח מלא יותר כבד ודחוס מקמח לבן.

בד"כ מומלץ לא להשתמש בקמח מלא בלבד, בטח שלא בבצקים שצריכים להיות אווריריים.

בנוסף, קמח מלא צריך יותר נוזלים, וצריך לקחת את זה בחשבון.

הייתי עושה שילוב של קמח מלא ולבן חצי חצי, ולפי איך שהבצק מרגיש במהלך הלישה, מוסיפה קצת יותר נוזלים לפי הצורך.
 
למעלה