עוגת תפוזים-סולת של ארומה...

א ו ר3

New member
עוגת תפוזים-סולת של ארומה...

הכנתי ויצא טעיייםםםםם ... ! כבר מלא זמן שאני מחפשת מתכון טוב לעוגת תפוזים מוצלחת שמתאימה למזגאוויר מושלג שכזה.. והחום למעלה על העוגה זה לא עוגה שנשרפה, אלא קינמון

א ו ר3

New member
ופרוסה ממנה...

מצחיק שאת כל נסיונות האפייה שלי אני עושה עם הטוסטר אובן המצ'וקמק שלי... נו טוב, עדיין יוצא טעים

א ו ר3

New member
בבקשה...!

עוגת תפוזים, סולת וקוקוס / קפה ארומה 1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים (הכי טוב - לבוא טבעי ) לסירופ - 1 כוס מים 3/4 כוס סוכר 1/2 לימון הוראות הכנה מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלונים המוקצפים אני מקצרת תהליכים ומכינה כמו בחושה , מערבבת נוזלים יחד , יבשים יחד ומחברת . מעולם לא אכזב . להעביר לתבנית ולאפות 150 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה ניתן לבזוג עד שהעוגה רוויה . (אגב- אני לא עשיתי את הסירופ... וגם בלעדיו העוגה מאוד טעימה ועסיסית)

מיצלי2

New member
נשמעת עוגה טעימה.../images/Emo212.gif אבל...

אני ובני ביתי לא אוהבים קוקוס (נדלקתי על השילוב של סולת ותפוזים). מה יכול להוות תחליף לקוקוס? האם אפשר להשתמש בקמח מלא? אשמח לדעת איך את מקצרת תהליכים?
תודה. |
מיצלי

א ו ר3

New member
אני שעשיתי תעוגה אתמול לא שמתי קוקוס

בגלל שפשוט לא היה לי ... וגם בלי הקוקוס העוגה מצויינת... אין לי מושג לגבי קמח מלא, לפי מה שאני יודעת קמח מלא גורם לעוגות להיות קצת יותר דחוסות ומה שטוב בעוגה הזו שהיא יוצאת אוורירית , אז אין לי מושג .

ורד70

New member
יצא לך נהדר-משום מה בפורומים האחרים לא התלהבו

ואמרו שהעוגה מתפוררת - המתכון לא מדוייק וכו'-אנסה גם-תודה

homets

New member
נראה פשוט מעולה וטעים!

אני מתה על העוגה המהממת הזאת, אחד הדברים היחידים הטובים שיצאו מארומה
נטלי

מיצלי2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אור3 - ../images/Emo25.gif

לא יכולתי להתאפק עד מחר, אז הכנתי עכשו את העוגה. לא הוספתי קוקוס ולא החלפתי אותו בשום דבר. כמו כן השתמשתי בקמח מלא. הכמות הספיקה לשתי תבניות אינגליש קייק. רק על עוגה אחת יצקתי את הסירופ, פשרה ביני לבין בעלי. העוגה קלה להכנה, וטעימה ביותר. מומלצת בהחלט.
ערב טוב לכולן, מיצלי

א ו ר3

New member
שמחה שיצא לך טוב ../images/Emo13.gif

אגב, מה יצא לך יותר טעים עם הסירופ או בלי... ?

מיצלי2

New member
בינתיים "בדקנו" רק את הרטובה

(בעלי, כבר אמרתי...?) אדווח כשנגיע לשנייה.

revi1985

New member
אור העוגה פשוט סוווף!!

אין על העוגה הזאת!! אחרי שהכנתי אותה פעם אחת פשוט התמכרתי

למעלה