בבקשה...!
עוגת תפוזים, סולת וקוקוס / קפה ארומה 1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים (הכי טוב - לבוא טבעי ) לסירופ - 1 כוס מים 3/4 כוס סוכר 1/2 לימון הוראות הכנה מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלונים המוקצפים אני מקצרת תהליכים ומכינה כמו בחושה , מערבבת נוזלים יחד , יבשים יחד ומחברת . מעולם לא אכזב . להעביר לתבנית ולאפות 150 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה ניתן לבזוג עד שהעוגה רוויה . (אגב- אני לא עשיתי את הסירופ... וגם בלעדיו העוגה מאוד טעימה ועסיסית)