עוגת תפוזים

avitar34

Member
מרכיבים

כוס סוכר לבן
1.5 כוס מיץ תפוזים שהוקפאו עם תבנית לקוביות קרח
1.5 כוס קמח תופח
1.5 כוס שיבולת שועל מוכנה
2 כפית תמצית וניל
4 ביצים
כוס שמן


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ומטריפים את הביצים עם השמן,סוכר,וניל ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים ונותנים לה להתרכך מספר דקות בבלילה.
מוסיפים את הקמח ומטריפים עד שהקמח נטמע.
משמנים תבנית עגולה ויוצקים לתוכה את הבלילה.
אופים במשך 50 דקות על 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
 
נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
כרגיל,
אין לך מושג באפיה ומישהו מתרגם עבורך, זוועה,
וכנראה הורדת את יצרן/משווק הנירוסטה.
חובה נירוסטה?
איך מטריפים ביצים? אתה בהחלט מסוגל, ברור.
מה זה שיבולת שועל מוכנה? (כהרגלך, אין לך מושג על מה אתה כותב).
אם הנ"ל מוכנה, למה היא צריכה להתרכך?
גם את הקמח אתה מטריף? מה הוא עשה לך?
מה קוטר התבנית?
ולמה לכל הרוחות אתה מפרסם מתכונים (לגמרי לא שמישים) בפורום יין ואלכוהול?
מנצל את מה שקורה בתפוז ואת העובדה שאין מנהל לפורום?
 
למעלה