עודאור...

SHAHAF UZI

New member
אור אפשר לקבל-ולפעמים צריך לקחת !

אור מגיע לפעמים כמו מתנה טובה. לפעמים יש תנאים,אבל הוא מתעקש לא להגיע.... האור מגיע מהמון מקומות.....זה מה שיפה באור הזה......מהמון מקומות.... הרבה מהקט,אך לפעמים גם מרעש....תלוי איזה רעש... האור מגיע אלי הרבה מבפנים,מגיע מהלב,מגיע מהרגש....ויוצא החוצה... את האור אני קולט בשתי ידיים,ומשחרר הלאה....שיהנו גם אחרים..... ואז הוא חוזר אלי חזרה.....בכדי שגם אני אהנה עוד......... אצלי האור נמצא הרבה דקות כל יום............................ להשתמש באור צריך לדעת....להשתמש באור זו אמנות.....זו דעתי....

SHAHAF UZI

New member
אביבה ! את האור אני לוקח מ-2 מקורות

המקור הראשון הוא מעצמי. והמקור השני הוא מהסביבה. מעצמי אני לוקח את האור כאשר הוא מתגלה,ופורץ החוצה במערומיו. ומהסביבה,ז'א מאנשים אחרים,אני לוקח את החלק של האיחוד. האור מתגלה לי די הרבה פעמים בחיי,בגלל אורח החיים שלי,וכמובן "בגללי". אני אוהב להתאחד ולהתייחד עם הסביבה. להתלכד איתה,להתחכך בה,להיות בתוכה,כי אני אוהב אנשים. רואה בהם את האור,כי אני רואה בהם את החיובי בדרך כלל. לראות את החיובי כדרך חיים,ולא כמשהו מתוכנן. לפרגן להם כשזה יוצא ממש בכנות,וכשזה מתפרש אצלם אמיתי.... ואז מתגלה האור........כשיש אמת בסביבה שלי,אז יש הרבה אור. כשהאמת פורצת בצורה "השלילית" שלה ,וכשאני כועס באמת,מתגלה לי האור. זהו בינתיים,נשאיר משהו לפעם אחרת.

אושרת28

New member
היי חדשה .... את האור לפי דעתי

צריך.. להשאירו לאנשים הצריכים אותו.. ולא להשתמש בו לצורך האגו שלנו. אלא להשתמש בו לצורך ריפוי אצל האנשים הצריכים אותו. חג שמח ובהצלחה בפורום...

SHAHAF UZI

New member
אהלן אושרת,בוקר טוב לך !

אהלן אושרת,מה שאת אומרת מאד נכון,ואני באמת גם מעניק ממנו לסביבה שלי. אם ראית משהו אחר,יתכן ואני צריך לעשות בדק בית,למה זה התפרש כך... ייתכן מאד,שלא שמתי דגש על נתינה של האור-חלק ממשי ממני ומהוויתי. אם נשמעתי "אגואיסט",אני מתנצל-לא התכוונתי לכך. האור הוא בהחלט כלי מצויין לריפוי-ממש כך,ואני סבור שאת קולעת להקשר הבאמת חיובי שבמושג הזה-כי איך אפשר להנות יותר מהאור,אם לא להעניק ממנו ? מאד מזוהה גם עם ההקשר הזה של האור,ותודה על ההארה (תאירי לי תמיד) יום נעים לך אושרת.

אושרת28

New member
לפי דעתי אנחנו לא משתמשים באור אלא

אנחנו קוראים לו והוא עושה את עבודתו.... מרפאים זה אנחנו נכון אך בלי אגו, בלי אנוכיות, משתמשים אנו באהבה לא אנוכית בשיטות שונות, הילינג, רייקי, וכו.. אך בלי להכניס את האני שלנו פנימה אלא להשתמש בו כ כלי קיבול.. שדרכו אנחנו מעבירים את האור אל האחר.. ואז משחררים בתת מודע את הגשר... ומאחלים לו בהצלחה... נותנים מכל ליבנו ללא תנאי .. כך הטיפול ניראה אחרת לגמרי....
חג שמח לכולכם

בו נתיחס רק לראשון ברשותך

אתה מדבר על הרבה דברים ביחד והמיקוד לא נמצא. אני רוצה להאיר נקודה: אמרת שאתה לוקח אור מעצמך, אתה יכול לספר לנו איך אתה לוקח אור מעצמך? נסה לענות במעט מילים...שההסבר יהיה ממצה ולא מלא במילים שגם אותן לא בטוח שמבינים...

למעלה