עודדדד משחקים!!! תגידו אם אתם רוצים שאני יפסיק והפעם לטובים (נו טוב, גם לטובות)
P p o l i New member 8/10/02 #1 עודדדד משחקים!!! תגידו אם אתם רוצים שאני יפסיק והפעם לטובים (נו טוב, גם לטובות)
י יוני טיגריס New member 10/10/02 #6 משחק נפלא! עוד עוד עוד ../images/Emo13.gif קיבלתי ניקוד 30 (עכשיו נראה אתכן, בנות)
ש שרימפי New member 10/10/02 #8 ואני שלא ממש הבנתי בהתחלה מה הקטע של המשחקים נכנס לאתר כשהדלת של החדר פתוחה...
T TwelveEyes New member 10/10/02 #12 50!!! מואהאהא!!!!!! וויזמיר, פולי, בפעם הבאה תשימי איזו אזהרה, אה? אח שלי כמעט ראה את זה..
T TwelveEyes New member 10/10/02 #14 כן, עדיף לא לראות דבר כזה... כשאתה לא לבד הרי לא כל האמהות כמו אמא שלי.. משתלטות על המערכת סטריאו ומקפצצות לבנות שלהן בכל החדר לצלילי דאנסים למיניהם.. *חוטפת טראומה*
כן, עדיף לא לראות דבר כזה... כשאתה לא לבד הרי לא כל האמהות כמו אמא שלי.. משתלטות על המערכת סטריאו ומקפצצות לבנות שלהן בכל החדר לצלילי דאנסים למיניהם.. *חוטפת טראומה*
A A n g e l D u s t New member 10/10/02 #16 ההורים שלי לא מפספסים פרק של הכי גאים שיש, זה קצת יותר מזעזע.
ה הרמיוניDanger New member 11/10/02 #20 ../images/Emo6.gif פעם ראיתי הכי גאים שיש בזמן שחברות של אחותי הקטנה הסתובבו בבית... ומישהו ירד לאמט אז אמא אמרה לי שזה מוגזם ושאני אכבה טוב.. אולי היא צדקה אבל התעצבנתי.. אבל, ההורים שלי..בה.. לא משנה. תשאלו את מי שאכל איתנו ארוחת ערב פעם
../images/Emo6.gif פעם ראיתי הכי גאים שיש בזמן שחברות של אחותי הקטנה הסתובבו בבית... ומישהו ירד לאמט אז אמא אמרה לי שזה מוגזם ושאני אכבה טוב.. אולי היא צדקה אבל התעצבנתי.. אבל, ההורים שלי..בה.. לא משנה. תשאלו את מי שאכל איתנו ארוחת ערב פעם