עודד רמי וכרמל ! חאלס נמאס !

שחר 103

New member
עודד רמי וכרמל ! חאלס נמאס !

מה באמת מסתתר מאחורי ההדחה של כרמל ? האם היא נעלבה והרגישה לא רצויה, למרות שזו לא סיבה מספקת או ש????????????????????????????

רמי 103

New member
עודד שוקי - הפטפטן של המדינה

תכלס, העיפו את כרמל על חריגה מהתקנון, אל תזיין ת,מוח שלא. גם אתה והחבר שלך הקטן הייתם קרובים לכך, ובצדק אם היית באמת חבר שלה כמו שאתה משחק אותה ולא רק איזה סםפונסר של בילויים לה ועדי פרבר, אז היית סותם את הפה כמו גבר ולא מתחיל לפתוח כך שאי אפשר יהיה לשתוק לך. האשמה לכך שכרמל הודחה שייכת קודם כל לך ולחבר הקטן שלך, וכמובן שלה, שנגררה אחרי המניפולציות שלכם. אני לא עשיתי אאוטינג למה שאני יודע, בטח לא בפורום, ולא בין המשתתפים למרות שאני יודע את זה כבר שבוע.אתה המטומטם שמוציא את זה החוצה, ומי שייפגע מזה זה רק אתה והחבר הקטן שלך (הקרח, כן)מעניין מה יאמרו על מה שקרה כל שאר המשתתפים, שלמען כבודה של כרמל ולבקשת ההפקה לא קיבלו ממני על זה מילה. אתה חושב שבעזרת הכסף שלך אבא שלך אתה יכול לקנות לעצמך את הsmsים המספיקים כדי לעבור שלב? כדי לקנות עוד קולות שיהפכו את האדם הכי לא מוכשר בקבוצה לשדרן של המדינה? אולי תוכל להיות "הפטפטן של המדינה" עכשיו אתה מוזמן לספר לכולם למה החברה הטובה שלך עפה.

עודד 103

New member
רמי

אני באמת שמקווה שאתה לוקח כדורים בשביל המצב שלך כי אתה באמת שמתחיל לאבד קשר עם המציאות. א. אני רחוק מלהיות ספונסר של מישהו כי אין לי אגורה. ב. לא נגעתי בכסף של אבא שלי או של אמא שלי מאז גיל 16 אני עובד וממנן את עצמי תודה רבה על הדאגה. ג. אני לא מוניפלטיבי את מה שיש לי להגיד אני אומר ואומר בפנים ולא בפאב אחרי שנושא השיחה הלך כבר (והמבין יבין). ותשאל גם את אורן חברך הטוב אם את דעתי עליו גם כשלא הייתה טובה הוא שמע ממני ישירות או לא ... ד. בעניין השרדותי בתחרות אני מבטיח לך שאני אשרוד הרבה אחרי שישכחו מי אתה כבר. וחלקנו כבר עכשיו מנסים לשכוח. ה. אם יש לך את הביצים לעמוד מולי ומול פרבר אתה יותר ממוזמן כי אנחנו לא הולכים לשום מקום ורק מחפשים סיבה להראות לך למה העולם שייך לצעירים (או לפחות לא לזקנים בלויים). ו. אני באמת שלא הולך להשקיע עוד זמן ומרץ בלריב איתך כמו שאין טעם לריב אם נמלה שמרגיזה אותך כי היא פשוט לא תבין. ורמי יקירי be afriad be very afriad

עודד 103

New member
רמי

אני באמת שמקווה שאתה לוקח כדורים בשביל המצב שלך כי אתה באמת שמתחיל לאבד קשר עם המציאות. א. אני רחוק מלהיות ספונסר של מישהו כי אין לי אגורה. ב. לא נגעתי בכסף של אבא שלי או של אמא שלי מאז גיל 16 אני עובד וממנן את עצמי תודה רבה על הדאגה. ג. אני לא מוניפלטיבי את מה שיש לי להגיד אני אומר ואומר בפנים ולא בפאב אחרי שנושא השיחה הלך כבר (והמבין יבין). ותשאל גם את אורן חברך הטוב אם את דעתי עליו גם כשלא הייתה טובה הוא שמע ממני ישירות או לא ... ד. בעניין השרדותי בתחרות אני מבטיח לך שאני אשרוד הרבה אחרי שישכחו מי אתה כבר. וחלקנו כבר עכשיו מנסים לשכוח. ה. אם יש לך את הביצים לעמוד מולי ומול פרבר אתה יותר ממוזמן כי אנחנו לא הולכים לשום מקום ורק מחפשים סיבה להראות לך למה העולם שייך לצעירים (או לפחות לא לזקנים בלויים). ו. אני באמת שלא הולך להשקיע עוד זמן ומרץ בלריב איתך כמו שאין טעם לריב אם נמלה שמרגיזה אותך כי היא פשוט לא תבין. ורמי יקירי be afriad be very afriad

רמי 103

New member
אתה מאיים??

אולי כבר תפנים שכל מה שאתה כותב כאן עלול לשמש נגדך? "be afriad, be very afriad" זה איום - אןלי גם תשכור את הערבי עם הסכין שיעבוד אצלך אשר לא -ב המפגר שלך, אל תתן לי לפתוח את הסיפור הזה שוקי, אתה יוצא ממנו חרא כמו שנראית כשהתחפשת לדראג קווין שמן ושעיר. (חחחח) אתה לא מייצג את הצעירים פה, וזו לא תחרות לצעירים טמבל. החברים הטובים שלי בתחרות הם הצעירים - שחר, דניאל, ענבר וכאלה הם מסתדרים איתי יותר טוב משהם מסתדרים איתך. אם איני טועה אתה אחד מהיותר מבוגרים בתחרות, עלק מייצג את הצעירים נולדת זקן, ואתה זקן ממורמר, ומעולם לא היית ולא תהיה צעיר כי צעיר זה בנפש, ואצלך היא זקנה ומנוולת תתבייש לך! רמי

רמי 103

New member
אתה ממשיך לאיים.

ואשר לבטחון שלך שתשאר הרבה אחרי רק מזכיר לך סיפור קטן מהיום שכל אחד היה צריך להביא סלב איך רצת אחרי רועי וניסית לשכנע אותו שאיזה חבר עלוב שלך עונה לקריטריונים והיית מוכן להתערב איתי שהוא יעלה אותו לשידור חחחחחחחחח מה זה העלה - ממש. חבל שלא שמתי כסף הייתי טוחן לך קצת את הכיס השמנמן ועוד איום אחד ממך זה יהפוך להיות ממש מביך עבורך אז די. תלמד מפרבר להזהר ממני. ד"א - פרבר קיבל ממני בראש בפאב אחרי שהוא דפק שני ליטרים של בירה והתחיל לפזר בקול רם שאני, לא פחות ולא יותר, שוכב עם הבנות שלי. (וזה אחרי שהוא כבר סיפר\מספר בוידאו שלו שהוא ראה את בתה בת השנתיים של כרמל עירומה והיא אחלה קוסית) זאת הרמה של שניכם. אל אל תמכור לי פה צדקנות, יא מעאפן

עודד 103

New member
אין מילים

אין מילים להתמודד עם הטמטום אני באמת מקווה בשבילך שיום יבוא ותקבל את הטיפול שכל כך ברור לכולם שאתה צריך.

למעלה