עודכן האתר - FIGHT CLUB,

עודכן האתר - FIGHT CLUB,

עודכנה קטגוריית "סרטונים" ובה סרטון מדהים של רמון "היהלום" דקר. צפייה מהנה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

RoyceGracie

New member
נצל"ש.החלפתי את הסרטון בלוחם המובחר

וגם העלתי לאינטרנט את הקריאת תיגר של בוב סאפ על מייק טייסון: http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=0TCIGKPBOAZOU05E81K6VVZPI1

razcoren666

New member
שמע,

אולי יש אנשים שאהבו את הקטע הזה, אבל זה רק הוכיח לי אחת ולתמיד שהK-1 הפכה לזירת PRO ולפריק שואו.

yairma1

New member
מסכים, ושמע רז:

לא תפסתי אותך במסנג'ר, אבל ממש ממש ממש תודה רבה על הקרבות !!! ממש השקעת, זה ממש תענוג לראות כזאת רמה וכל כך הרבה ממנה !!! גם המאמן שלי עכשיו רואה את זה, ואחריו כל המכון יעבור על זה... ממש תודה רבה בשם כל מכון קונג דאו מעלות ! ותודה אישית ממני על המאמץ, לא רואים דברים כאלו היום שאדם עושה מאמצים כאלה לאדם אחר שמעולם לא פגש ! כל הכבוד ! (למי שלא מבין, רז שלח לי דיסקים של תחרויות פרייד)

razcoren666

New member
אין בעיה אחי, תהנו!!!

ואל תדאג, אחרי ה Critical Countdown אשלח לך אותו ביחד עם בושידו 7.

razcoren666

New member
ובלי קשר,

אם סאפ היה פוגש את טייסון בזירת איגרוף, הבכי שלו מול קרוקופ ופ'וגיטה היה נראה כמו צחוק.. הוא היה מפרק אותו לחלוטין!!!

MikeTyson

New member
יופי של סרטון אורי

תמשיך לעדכן אותנו !

תמיד,בעזרת השם,

ודרך אגב יש לי המון בקשות לסרטון נוסף של טייסון,כנראה אעלה אותו לאתר בשבוע הבא. בברכת שבוע טוב,ותמשיך לצפות בסרטונים,ולהיות פעיל בפורום,אני נהנה לקרוא את מסריך. שלך בפורום, אורי צבי,

t123t1

New member
אורי

יש לי סרטון אדיר על הקריירה של מייק אני יביא לך אותו השבוע

למעלה