עודכן האתר - FIGHT CLUB,

עודכן האתר - FIGHT CLUB,

קליפ מדליק של קאוקלאי,מכוכבי ליגת הקיי 1, שווה צפייה ביותר,הקליפ בקטגוריית "סרטונים".צפייה מהנה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif ענננק!!!!!!!

אחד המתאגרפים התאילנדים הגדולים בכל הזמנים ללא כל ספק... טוב לראות גם שהוא חורג מהאימונים המסורתיים ומשלב שיטות של איגרוף... זה הופך את קולקלאי ללוחם ענק...

MikeTyson

New member
../images/Emo45.gifסופסוף תגובות על ההשקעה של אורי

תמשיך לעדכן אותנו !!!

../images/Emo122.gifדווקא אייקון אחר.....

זאב מהלוחם המובחר, אתה צריך לעבוד קשה קשה - יש לך מתחרה רציני בסירטונים, שקוראים לו אורי צבי עם סיפריה ענקית של קרבות... והוא חםםם חםםם כל שבוע על סירטונים ברמה... יניב

יניב,אין לי כל כוונה,

להתחרות באף אחד,להיפך אני מנסה להוסיף עוד מקום לסרטונים לחבר'ה אשר נהנים מהסרטונים,בנוסף,אני מעלה לאתר אך ורק קליפים,ולא קרבות. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

ברור אורי....../images/Emo9.gif

הבנתי שלהעלות קרבות יש בעיה חוקית.... אבל בקליפים אין שם בעיה... יישר כח יניב

בשבוע הבא בעזרת השם,

אני מעלה לאתר קליפ של בני "הסילון" אורקידז,החלוץ בעולם הקיק-בוקס. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

קשה מאוד,

להשיג סרטונים של בני אורקידז,את רוב החומר יש לי על קלטות וידאו ואני צריך לעביר אותו לדיסק. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

Boxline

New member
שאלה

למה הכינוי של בני אורקידז הוא דווקא " הסילון "

בני אורקידז,

זכה לכינוי "הסילון" מפאת המהירות הרבה בה הוא עבד,הוא היה יוצא ברצף של מכות שהיריבים שלו לא ידעו מאין זה בא. בשנת 1992 יצא לי לעבוד קצת עם בני אורקידז לאחר הרבה שנים שלא נפגשנו,וזה היה פשוט בלתי אפשרי לפגוע בבחור (אז בן 42). תמתין בסבלנות לשבוע הבא ,תצפה בקליפ ותבין. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

mikiz123

New member
יוו איזה יפה! למישהו אולי יש קרב ש?

למישהו יש אולי קרב של קאוקלאי הזה נגד buakaw ??? אם יש בכלל קרב כזה... אני פשוט מת לראות קרב בניהם....אם מישהו יכול להגיד לי איך להשיג או שיש לו ושהוא יכול להעלות בבקשה שיעשה את זה אני יודה לו מאוד!

אין ביניהם קרב

אין ביניהם קרב וגם לא יהיה.... בוקואו מתחרה ב-K-1 מקס שזה עד משקל 72 וקוקלאי מתחרה ב-K-1 הרגיל של משקל 72 ומעלה(נראה לי משהו כזה)... אז הם לא באותו מקצה ואין ביניהם קרב

למעלה