עודכנה קטגוריית "הזירה" ,

טל390

New member
שידור הזירה 25, בקשה..

בזמנו העלתי תהיות בקשר לשיפוט בקרב הגר-אירה. מאז אני מצפה לראות את הקרב בטלוויזיה עם הפרשנות של אורי צבי. ביום שישי הקרוב אני יוצא לחו"ל ואחזור רק ב-16 לאוגוסט. האם השידור צפוי לפני התאריך הנ"ל? ואם כן, האם ידוע למישהו תאריך שידור הקרב והשעה כדי שאדאג לעצמי להקלטה. תודה. חופשה נעימה לכולם.

אורי צבי אנא תשובתך...

לפי מה שראיתי באתר של רותם דון בחדשות הרצות שהחלק הראשון אמור להיות משודר בסוף השבוע הזה... אורי צבי יוכל לתת תשובה יותר מדוייקת שכן הוא ורותם דון אחראים על הנושא.. יניב

שידורי "הזירה" 25,

יחלו השבוע,יום חמישי 14 ביולי בשעה 21:15 בערוץ חמש. בתוכנית הראשונה: קרב אגרוף - איציק וולט נגד אילון קדם. קרב אגרוף נשים - הגר שמואלפלד - אירה. צפייה מהנה. שלכם בפורום, אורי צבי,

עודכנה קטגוריית "הזירה" ,

עודכנה קטגוריית "הזירה" ובה פרטים ראשונים על שידור התוכנית הראשונה של ערב "הזירה" 25. התוכנית תשודר ביום חמישי 14 ביולי בשעה 21:15 בערוץ חמש. צפייה מהנה, שלכם בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
תודה על העידכון

תודה על העידכונים אורי.

אורי כנס בבקשה.

אני לא מבין, מה בתוכנית שלמה יהיה רק 2 קרובות מתוך הזירה 25? לכמה חלקים מיתחלקת התוכנית הזירה 25? תודה מראש המעניש

שלום ל"מעניש"?,

על מנת שנוכל לסקור כל קרב וקרב ,סקירה מלאה ומקיפה,אין אנו יכולים לשלב יותר משניים עד שלושה קרבות בתוכנית של כ-45 דקות. יוצא כי מכל אירוע של "הזירה" אנו מפיקים כ-5 עד-6 שידורים טלויזיונים. בכל אופן אני מקווה כי התוכנית מעניינת אותך וכי אתה צופה קבוע של התכנית,אם יש לך רעיונות כלשהם לגבי התכנית, אשמח לשמוע. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה