עוד אגדת שרשרת

איילת1974

New member
עוד אגדת שרשרת

היי לפני מס´ ימים התחלתי אגדת שרשרת שיצאה מצויין אני מתחילה עוד אחת, בתקווה לתוצאות דומות.

איילת1974

New member
ערב אחד היה לי משעמם

אז החלטתי לטייל ביער שליד ביתי. זה היה יער יפיפה עם עצי סקויה גדולים, מאורות שועלים, שאת היער חתה נהר צלול עם דגי זהב. אמא שלי לא מרשה לי ללכת ליער, כל פעם שאמרתי לה שאני הולכת לשם, שערותחה סמרו, והיא חסמה את הדלת בגפה. היו אלה שעות העב המוקדמות, אמא התעקבה בעבודה, ולכן החלטתי ללכת לשם ולטייל.

Die † dIE

New member
החלטתי ללכת לשם ולטייל....

השמיים היו בעת השקיעה וזה היה מראה יפה לעין.... הכל היה שקט חוץ מציוץ ציפורים..... התחלתי להתקדם עוד יותר לעבר היער וכבר חושך התחיל לרדת... לפתע ראיתי בקתה קטנה בתוך היער.... ליד הבקתה הייתה מדורה קטנה.....

נירש

New member
וכאשר התקרבתי למדורה

החל ריח מוזר לעלות בנחיריי. ככל שהתקרבתי, עלתה בי תחושת בחילה עזה שהלכה והתגברה, וכשנעמדתי ליד המדורה, ראיתי ש...

איילת1974

New member
זוג תאומים כבני 6, אח ואחות

קשורים על מוט ארוך באמע המדורה, האש אוחזת בהם ועל פניהם וגופם, אך למרבא הפלא הם לא נשרפים כלל.

החלטתי להתקרב יותר לאש

וכאשר התקרבתי, הרגשתי משהו על גבי, כשהתעוררת הייתי בתוך...

חדר אפלולי

ולמרבה חרדתי ידי ורגלי היו קשורות. ריח של בשר שרוף עלה בנריחי והעלה בעיני דמעות. לפתע שמעתי קול נפץ מגיע מאחורי, אך לא יכלתי להסתובב. כל גופי היה רדום...

ואז ראיתי מאחורי

מלאך, והוא אמר לי כך: תראי, את לא ממש צריכה להיות כאן, אבל אם את כבר כאן, בא לך על-האש?, אני, גבריאל ומיכאל מריצים קטעים. ואז פיתאום....

green lantern

New member
ואז פתאום..

שטן.. כזה כמו שרואים בסרטים שעל הכתפיים של האנשים.. ואז הוא התפצל לשתיים.. האחד היה ילד והשני ילדה.. ואז הבנתי שהוא היה שתי הילדים ו...

איילת1974

New member
הילד היה על הכתף הימנית והילדה על

הכתף השמאלית. הילד אמר לי לכי, אץ תהני, זה יהפוך אותך לאימורטליטי, ואילו הילדה

Gal6

New member
שתקה.

פתאום התעוררתי במיטה החמה שלי. הכל היה חלום. פתחתי את הטלוויזיה והיה לחיי האהבה. פתאום דורון קפץ מהטלויזיה והזהיר אותי שהם עוקבים אחרי. שאלתי מי והוא אמר שהוא לא יכול להגיד יותר מזה, חזר לתוך הטלויזיה ונהיתה הפסקת חשמל..לא ראיתי כלום מהחושך אבל שמעתי צעדים בבית לפתע..

לפתע....

הסוכנים מלדאר וסקאלי נכנסו לחדר. מה אתם עושים פה?! שאלתי באימה אתם לא שמעתם שהסדרה ירדה? כן ענה מלדאר הסדרה ירדה כי אלה שעוקבים אחריך פוחדים שדרך הסדרה תגלה את האמת. כי כישדוע האמת היא שם בחוץ. בכל אופן התנערה סקאלי אתה חייב להזהר מההיפוטטם היפני אין לנו זמן יש לנו אודישן לשובר קופות ביי ובהצלחה. הם קפצו מהחלון של דירתי בקומה החמישית ואז נפתחה מנהרה מתחתי ממש כמו בעליזה בארץ הפלאות קפצתי לתוכה ו...

HoNeY14

New member
קפצתי לתוכה...../images/Emo118.gif

ונפלתי ונפלתי ונפלתי...במשך שעות ארוכות עד שנפלתי על פרח ענקי ירדתי מהפרח ומתוכו יצא...

ומתוכו יצא

ג´וק ענק... ואני כמו כל בן-אדם אחר נבהלתי למראה הג´וק! לכן התחלתי לרוץ והוא בעקבותי! התחלתי לרוץ ונתקלתי בענץ עץ ענק ונפלתי אחורה הרגשתי כאב חזק ב...

הרגשתי כאב חזק ב...

בחתימה שלי! היא הייתה כ"כ ארוכה ומסורבלת שהיא נכרכה סביב העץ, התפתלה לה בלי יכולת לזוז ופשוט שכבה שם. ניסיתי לחתוך אותה ממני, אבל...

אבל...

גיליתי שאין לי עם מה לחתוך אותה! אז התחתי לכרסם אותה עם השיניים. פתאום שמעתי טיפוף רגליים קטנות, מאות רגליים מסביבי, ולפתע ראיתי המוני עכברים לבנים מכרסמים את החתימה כדי לשחרר אותי לחופשי! לאחר ששוחררתי שאלתי את מלך העכברים כיצד אוכל להחזיר לו טובה והוא ענה...

עטלף77

New member
העזרה הכי טובה שאת יכולה לתת היא...

שתנסי לשלוח עזרה לאחינו העכברים עם האוזן השלישית על הגב שנמצאים עכשיו במלחמה לצד חתולי הנפץ נגד הפילים הורודים. הוא נתן לי קישור לדיון בפורום רעיונות מטורפים באיזה אתר איטרנט כתום. שאלתי אותו "ממתי לעכברים יש אינטרנט?" אבל לפני שהוא הספיק לענות לי...

Gal6

New member
והוא ענה...

הביאי לי את אניטה פללי. מדוע? שאלתי. רק היא יכולה לגאול אותנו מיסורינו ולהחזיר אותנו לבני אדם. אנחנו פעם היינו אימפריה חזקה עד שהמכשפה הרעה מהמערב הפכה אותנו לעכברושים..איפה אמצא את אניטה חשבתי עד שפתאום עלה לי רעיון גאוני... כל מה שצריך לעשות זה......

הא! חיכיתי שזה יקרה...

ששני אנשים יענו בו-זמנית. מה עושים עכשיו? איזה סיפור ממשיכים? האם העלילה מתפצלת?

למעלה