עוד אהבה שאותי מרעילה

עוד אהבה שאותי מרעילה

אני מנסה, מנסה לתאר את החיים שלי, לא יכולה לתאר אותם לכתוב על הטוב? אין כל כך הרבה טוב או לכתוב על הרע? שגם זה לא כל כך רע סך הכל תמיד יש בחיים אכזבות ותמיד יש ניסים ונפלאות כל המכתבים שכתבתי, הם מכתבי אהבה ובלי אהבה החיים נראים נורא מה לעשות כך זה החוק מנסה שוב, שוב לתאר את החיים מצליחה לשנייה ושוב מתמוטטת, זה כמו אותה אהבה שאיתה אני מתמודדת למה אני ישאל שוב למה למה זה קרה? אחרי הרבה זמן שלא ידעתי אהבה שוב הפרפרים בבטן והחום עולה, הלב דופק והראש כואב שוב אני מאוהבת, ומרגישה שגם אתה כי אם זאת לא הייתה אהבה אז לא היינו נפגעים מכל מילה למה? למה? הכל היה נפלא, אהבנו תמיד היינו יחד אז למה? למה הרסת? ריב אחד, ריב אחד שמערכת יחסים של חודשים רק ריב אחד גרם לי להרגיש נורא ריב קטן שתוך יום השלמנו אבל כלום לא חזר להיות כמו שהיה הריב הזה עדין מציק לי עדין יושב לי בלב זה כי אני אוהבת אותך, בגלל זה זה מציק ובגלל שאכפת לי ממך, ומכל מילה שניה שלך אכפת לי מכל מה שאתה חושב ומכל מה שאתה מרגיש הרי אני יודעת שזה גם מה שאתה מרגיש הרי רואים עליך שעכשיו קשה לך יותר וקשה אחרי הריב, אז למה הוא היה למה? אם אוהבים ולמה זה שהלב לא מאמין? למה באהבה הכל נראה שונה הכל אחרת עכשיו חזרנו להיות יחד וכואב לי שוב הלב על הריב כי אני יודעת שהוא יכל היה להיפסק אבל אתה נסחפת כנראה שרצית לריב עכשיו אנחנו מתחילים מהתחלה אז בוא נתחיל שוב עם אהבה! כדי שהיא לא תיהיה עוד אהבה שאותי מרעילה!

tairon

New member
../images/Emo142.gifתירס...

אהבה כל אהבה יש בה גם קטעים של מריבות ויכוחים... אי אפשר להמנע מהם.. היה גם איזה מישו שטען שכאשר אין מריבות והכל על מי מנוחות גם זה לא בריא.. אחרי הכל שני אנשים בעלי דעות דומות אולי מעט שונות חוברים והופכים לאחד שלם וזה לא קורה ביום אלא תהליך שמתרחש ועד שזה נהפך לשלם הזה יש גם מריבות.. החוכמה היא לדעת לוותר זה לזה.. וגם במידה ויש ריב לדעת לדבר ולנסות להגיע לדרך המלך יחד יד ביד ואז אין סיכוי שאהבה תרעיל בהצלחה לך ולו.. נ.ב: השלמתם ואתם יחד עברי הלאה אל תשאי איתך מטענים של מריבה שכבר הסתיימה

אחרי המריבה..../images/Emo184.gif

אחרי המריבה אחרי הכל הכל השתנה, כלום לא יכול לחזור להיות מה שהיה אלוי, אמן שנריב שוב שנריב ולא נחזור כבר אין טעם לחברות הזו, ואם אין טעם לחברות הזו גם אין טעם לחיי כי אני אוהבת אותך, ואני מרגישה שהכל נגמר שהכל עומד נגדנו, אז עם כל כך קשה בוא נפסיק עם זה אחד ולתמיד....

ה מוזה

New member
../images/Emo141.gif"בוא נתחיל שוב עם אהבה"../images/Emo23.gif

----- חול ואבן ----- היו היו שני חברים שחצו את המדבר. בנקודה מסויימת לאורך המסלול היה להם ויכוח לאיזה כיוון לפנות ואחד סטר לשני על פניו. פניו של האדם שנסטר היו אדומות, הוא נפגע מאודובלי לומר דבר כתב על החול "היום חבר שלי סטר על פני" הם המשיכו ללכת והגיעו לנווה מדבר היה חם והם החליטו לרחוץ במים. המים בנוה המדבר היו קרירים ונעימים וגם מתעתעים וזה שנסטר על פניו החל לטבוע. חברו שחה אליו ומשה אותו מהמים. אחרי שנרגע מהזעזוע ישב וחקק באבן "היום חבר שלי הציל את חיי". התיישב לידו חברו ושאל "למה אחרי שסטרתי לך על הפנים, כתבת בחול ולמה עכשיו אתה כותב באבן?" חברו חייך אליו ואמר: "כשאנחנו נפגעים מחבר עלינו לכתוב זאת בחול כדי שרוחות הסליחה ימחקו את הכאב מלבנו. ושמשהו נפלא ונהדר קורה בחיינו עלינו לחקוק זאת באבן ולזכור זאת תמיד בלבנו... במקום בו הרוח לא יוכל למחוק את הזיכרון. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ בוא נתחיל שוב עם אהבה ... ואין דרך להתחיל מחדש .. בלי למחוק מהלב את אותה מריבה .. לסלוח זה קל ..לשכוח זו משימה .. כשאוהבים רגשות מתפרצים ..לעיתים מילים יזרקו לחלל האוויר .. ויפגעו ..בלב אוהב ויקר ..יתנו תחושה מרירה ..שלא נשכח תפזרי את המריבות לרוחות ..את המילים הכואבות .. ושמרי לך ..את הטוב ואת הרגעים הקסומים .. אין ספק זו הרבה עבודה עצמית .. להניח מאחור מילים ומריבות . ברוכה הבאה לפורום

למעלה