עוד אובדן בדרך...

• פותח הנושא sky66
  • פורסם בתאריך

sky66

New member
עוד אובדן בדרך...

אני פשוט כבר לא מאמינה שאני מוסיפה עוד אחד לרשימה..
הפעם הריון אחרי כמה נסיונות של טיפולים, סוף סוף צלח ולא האמנו, אמרנו - די, הפעם זה עד הסוף. חובה. הגענו נרגשים יחד לבדיקת הדופק שקבעתי אפילו בשבע פלוס כדי שבוודאות נראה וכלום. לא דופק, לא עובר, לא שק, לא כלום. ואז שוב ההלם הזה שאני שוב קולטת שזה שוב נגמר, והשאלה איך זה ייגמר הפעם, יפול לבד? חוץ רחמי? פרטי? ציבורי? כדורים? גרידה? הרחם שלי לא יכול לעבור עוד גרידה. מתי נחזור לטיפולים? זה יקרה שוב מתישהו?
ואז הלילה ההזוי הראשון הזה שאני כל הזמן מתעוררת וקולטת שלא זה לא חלום ואני תקועה בסיוט הזה כבר שנתיים וזה פשוט לא עובר. ואז שוב מתאוששים וקמים ומרימים את הראש וממשיכים כמו איזה לביאה חסרת מוח לעבר המטרה. וכולם מסביבי- ואו את כל כל חזקה, כמה כוחות. איזה כוחות?
מייאש. אבל ברור שלא אתייאש.

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדני ההריון

חיפשתי אותך במילות החיפוש כדי להיזכר בהסטוריה שלך, אך אני לא מוצאת הודעות...
האם את מוכנה לכתוב לנו קצת יותר על ההסטוריה שלך? כתבת שהרחם לא יכולה לעבור יותר גרידות. מה זה אומר? למה? כתבת שאולי זה חוץ רחמי? לא הבנתי.
אודה לך אם תוכלי לעשות לי קצת סדר בבלאגן, כדי שאוכל להתייחס בצורה הכי נכונה.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה לנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

אם זה היה רק לאחר בדיקת בטא אחת

ולא ראיתם עוד אף פעם שק הריון ברחם,
רוב הסיכויים שזה "רק" הריון כימי. כלומר שהייתה בטא ואח"כ צנחה.
אם זה המצב, מה שצריך לעשות עכשיו זה בדיקת בטא, רק לראות שהיא מאופסת.
אם באמת תגלי שכך, אז הרחם ריקה ואין הריון (כפי שגם האולטרסאונד הראה), צפי גם למחזור שיגיע.
לי זה נשמע שאין סיבה לחשוב שזה משהו אחר.
אני יודעת שגם הריון כימי גורם לכאב לב גדול מאוד, במיוחד לאחר טיפולים. גם אני עברתי אחד כזה (ועוד שני אובדנים לאחר דופק תקין).

&nbsp

sky66

New member
מעדכנת שאכן לצערי חוץ רחמי..

אושפזתי, קיבלתי זריקה ומקווים שהבטא תרד לבד

למעלה