עוד אחד גיבור קם אחרי המוות של מייקל

morigo

New member
עוד אחד גיבור קם אחרי המוות של מייקל

מאט פידס, שומר הראש של מייקל (או מישהו שעסק באבטחה סביב מייקל) נזכר אחרי כמעט שלוש שנים שהוא ה"אבא הביולוגי" של בלאנקט... הוא טוען שהוא תרם את הזרע ועכשיו הוא פותח בהליכים משפטיים בדרישה לעשות בדיקת DNA ואז לדרוש זכויות ביקור (או משהו בסיגנון...) עליו... כמו שאמרתי, כולם גיבורים על מייקל כשהוא לא בחיים...!
ואגב אדון פידס היקר, לפי ידיעתי, עצם העובדה שתרמת זרע אומר שאתה מוותר על כל הזכויות והחובות שלך בהקשר לילד!!!

THRILLERiTa

New member
בחעעע על בלנקט??? הוא רציני??

הייתי מבינה פרינס,פאריס...נגיד..אבל בלנקט?? הבנאדם חי בסרט!

spirit0805

New member
כן...

יש כאלה שחושבים שגם בלאנקט לא דומה למייקל אבל זה מטופש כי הוא כל כך כן דומה למייקל!
אני מביאה קישור שבו כביכול שומר הראש של מייקל טוען שזה הוא האבא הביולוגי, זה כל כך אבסורד, מה אנשים חושבים שמייקל באמת לא עשה....? מה מייקל בסה"כ היה בן אדם עם צרכים וזה אחד הבסיסיים, לדעתי זה שקר אחד גדול והוא פשוט רוצה לעשות כותרת, קודם כל יופי שהוא עכשיו נזכר כשמייקל לא פה!
וגם אם זה ייצא שהוא האבא הביולוגי, ללכת ולבקר אותו כאילו הוא אבא שלו יהרוס לילד את החיים, מייקל הוא האבא של שלושת הילדים, אני מאמינה שגם ביולוגית, אבל אין לאף אחד זכות לדרוש עכשיו אבהות על ילדים, מייקל הוא זה שגידל אותם! וזה גם מה שהם תמיד יזכרו אין להם עוד אבא, מייקל הוא אבא שלהם...
אני מקווה שהוא הולך להתאכזב מהתוצאות

למעלה