עוד אחד מסמני מערכת החינוך הקלוקלת

siv30

New member
עוד אחד מסמני מערכת החינוך הקלוקלת

במדינה. מורה בצפון הארץ נאלצה לעזוב את עבודתה בבית הספר לאחר שניהלה רומן עם אחד התלמידים. מילא רומן, אבל היא גם נתנה לו לנהוג במכוניתה, קנתה לו ולחבריו סיגריות והשאירה לו את הבית לסופי שבוע כאשר נסעה לנופשים. אבל שלא תתבלבלו, היא עדין שיכת למשרד החינוך ומלמדת במוסד אחר במרכז הארץ. ככה זה שאין דין ואין דיין http://images.maariv.co.il/channels/4/ART/596/752.html

יונית א

New member
מקרה פרטני חריג-למה מע' קלוקלת?

אכן היו דברים כאלו פה ושם שמענו על המורים לספורט, ושל"ח ,אבל גם על מורה לתנ"ך ולעיתים יש גם מורה שמועדת במערכת קשרים אסורה עם תלמיד. הפעם משרד החנוך נהג נכון והפסיק את עבודתה באותו בית ספר. (היה אולי צריך להפסיק את עבודתה כמורה בכלל, בוודאי אם הוזהרה קודם לכך). אבל מה רצית? שיסקלו אותה בכיכר העיר?

דוסטו

New member
המערכת קלוקלת באופן כללי מקולקל

והעדות הכי טובה לכך היא הדמות שעומדת בראשה. אישה שלא קראה ספר מימיה, שסוטרת למי שמביע דעות לא מקובלות עליה, שהחינוך שנתנה לילדיה, כפי שמצא ביטוי בראיון עם הבן שלה, הוא כושל.

יונית א

New member
לא קשור בחוט אפילו למורה הנואפת

מערכת החינוך קלוקלת- מסכימה. העומדת/יושבת בראשה- אינה דמות המקובלת עליי. גם. הבעייתיות של המערכת אינו הגברת-אלא הרבה מאד משתנים אחרים משפיעים. וכל זה מה זה קשור בקצהו של חוט דקיק למורה הבועלת נער בן 17? לו שר החנוך היה XXXX , המורה לא הייתה מנאהבת עם הנער? הסנקציה הייתה אחרת? מה הקשר?

דוסטו

New member
לו היית קצת פחות המורה שלי

הייתי מראה לך מיהו הילד הכי מפותח בכיתה. אני מסכים איתך. המורה הנפקנית אינה הוכחה למערכתץ עניתי ל SV, והבעתי דעתי מאיפה מתחילה הקלוקלות

siv30

New member
להוציא אותה מהמערכת

לא לסקול באבנים אבל מינימום להפסיק את עבודתה.

למעלה