עוד אחד מפגר

שלי פאר

New member
עוד אחד מפגר

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? האם את/ה אוהב/ת את הים? קיץ או חורף? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) האם יש חיים על מאדים? האם את/ה מאמינה בחייזרים? ובאלוהים? אפשר לחיות בלי מוזיקה? באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות? מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? האם את/ה חכמ/ה בשמש? האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? היית סיבה מיוחדת לזה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) האם את/ה מקועקע/ת? האם יש צמידים על ידייך? וטבעות? אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? מהו גודל הכתב שלך? האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? האם משעמם לך ברגע זה? מה מתנגן בפלייליסט? מה השעה בבקשה? אוטובוסים או רכבות? מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לשם מה? איזה מסטיק הוא האהוב עליך? תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? מהו הסרט האחרון שראית? מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מה להביא לך לשתות בבקשה? מהו אורך השיער שלך? מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? האם אי פעם לבשת אוברול? מתי זה היה?

nuna19

New member
עונה:

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?יש מילים כאלה מאז הפסיכו' שלי אבל אני לא אשוויץ בהן. זה נורא! האם את/ה אוהב/ת את הים?חולה על הים! קיץ או חורף?קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?שבוע שעבר. (לא ממש טיול..) לאן זה היה?לסיבוב אוטובוסים בחיפה חחחחחחחחחח... מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אמא למה?חשבון פלאפון גדול מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?ידיד שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) וואי שלי! את חייבת לבוא. אני יודעת לבשל הרבה דברים. האם יש חיים על מאדים?לא יודעת. אבל חוקרים את זה עכשיו אז כנראה שיהיו. האם את/ה מאמינה בחייזרים?למה? ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?ממש לא! באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?בקריון בקריית ביאליק. האם היית בעד או נגד ההתנתקות?עד עכשיו אני לא יודעת. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?גועל נפש. וכל מי שמעשן לידי מסולק תוך שניה. האם את/ה חכמ/ה בשמש?משתדלת. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)מה?! מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?בימים שהדורבנים מופיעים. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?לא זוכרת היית סיבה מיוחדת לזה?לא זוכרת. האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)לא האם את/ה מקועקע/ת?לא! האם יש צמידים על ידייך?לא. וטבעות?כן אבל רק אחת. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?רוב הזמן כן אבל רק בקשר לחדר שלי. אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?ממש לא. מהו גודל הכתב שלך?ענק! האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא. הם הזויים מדי. האם משעמם לך ברגע זה?לא ממש. מה מתנגן בפלייליסט?כרגע כלום. מה השעה בבקשה?23:18 אוטובוסים או רכבות?רכבת מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?שבוע שעבר לשם מה?לדודה שלי איזה מסטיק הוא האהוב עליך?עלמה! תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא. זה יקר! מהו הסרט האחרון שראית?הלהקה מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?ירקות (נו דיאטה...) מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?"תלוי רק בך" אוי ויי... מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?"לנגן מהלב"-הסרט!!! האם את/ה אוהב סרטי אימה?לא. מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?הארי פוטר ה-4. יש שם המון קטעים מגעילים עם מי אתם יוצאים לקולנוע?עם מי שרוצה. האם את/ה פרפקציוניסט/ית?ממש לא! מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות. אם אני אכין מתנה היא תהיה בפח ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?מבחן דיאגנוסטי בקורס. מלבב משהו אה? מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?לאיצא לי כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם?מאוד ולהצטלם?פחות. אני לא הכי פוטוגנית. מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?עם המחלקה בביה"ח שעבדתי ובסיום של פסיכו' אפריל. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן. אני בשורה הראשונה. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת?חביתה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?שאני אתחיל למנות? מה להביא לך לשתות בבקשה?מים! מהו אורך השיער שלך?קרה מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שתמיד הן שמחות (חברה שלי) האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?לא. האם אי פעם לבשת אוברול?מזמן מזמן... מתי זה היה?בסביבות גיל 2,3 משהו כזה...

למעלה