עוד אחד מפגר

שלי פאר

New member
עוד אחד מפגר

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? האם את/ה אוהב/ת את הים? כן קיץ או חורף?קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? בל"ג בעומר לאן זה היה? לחוף נידח בטבריה מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אמא שלי למה? כי לא עשיתי משהו טוב מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? הגבר שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) חחח תבקש הכי יפה בעולם מצידי, לא תקבל כלום! האם יש חיים על מאדים? לא יודעת לא הייתי שם. האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות? לא בעד ולא נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? אם תעשן לידי אל-אמ או מלבורו, תתקבל בברכה. אם תעשן משהו אחר, תחנק! האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא אני חכמה בלילה. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא יודעת מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? 3 ימים מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?27 שעות היית סיבה מיוחדת לזה?הייתי עייפה האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא האם את/ה מקועקע/ת?כן האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?כן. 2. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?לא מהו גודל הכתב שלך?משתנה האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא. אני נוהגת להגשים אותם. האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט? איפה!? מה השעה בבקשה?השעון פה לא טוב. אוטובוסים או רכבות? אוטובוסים מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? בל"ג בעומר לשם מה? נו כי היה ל"ג בעומר איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אורביט תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: אוי סתמו האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית? לא רואה סרטים. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? האם את/ה פרפקציוניסט/ית? אכן אכן אכן מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? להביא כסף! ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? היומולדת שלי יום שלישי כפרות מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? הרבה דברים כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? לא ולהצטלם? כן מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? לא מצטלמת עם אנשים (בדרך כלל) רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? שניתל תירס האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? שניצל תירס מה להביא לך לשתות בבקשה? נס קפה או מים מהו אורך השיער שלך? בינונימי מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהם יפות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? חח תלוי כמה כספי האם אי פעם לבשת אוברול? לא מתי זה היה? או. ביי

למעלה