עוד אחד שחושב שהוא יודע לשיר

עוד אחד שחושב שהוא יודע לשיר

דיוויד שרבט. (או צ´רבט ,או איך שצריך לבטא CHARVET ) . הבחור היה כוכב טלויזיה , בעיקר זכור עם סירת הצלה במשמר המפרץ ,ועכשו הוא גם מוציא סינגל - LEAP OF FAITH שמו. השיר כבר נמצא במקום ה-21 במצעד ההולנדי ,למשל. האמת היא שהשיר די חביב , אבל אני מקוה בשבילו שהקריירה שלו תהיה מוצלחת יותר מזו של הדיוויד השני מסדרה הזו שהתחיל לשיר.

Yaniv-DC

New member
גם את השיר הזה שמעתי אתמול

ברדיו גיידר הבריטי, שיר חביב ביותר, ממש כמו הסדרה החדשה הנושאת את אותו השם (אין שום קשר בין השניים). אבל אני מניח שדינו יהייה עוד להיט מאילנית שנכנס ל"NOW" הקרוב למקום מגוריכם, ואחרי הקיץ כבר מגיד דיוויד who?...

Yaniv-DC

New member
ועכשיו כשאני שומע את השיר שוב

אני אוהב אותו. כזה אני.

Yaniv-DC

New member
אח...אני מתכתב עם עצמי. אבל כאן

תוכלו גם לראות איך הוא נראה כשהוא שר. יותר טוב מדני רובס.

טוב שמעתי.

וגם ראיתי את התמונות. השיר ? אני לא מצליח לקטרג (מלשון קטגוריה) אותו לשום ז´אנר. בהתחלה זה התאים לי יופי לאירוויזיון אחרי זה חזרתי לשנות ה-90 וזה גם קצת מזכיר את סאבג´ גארדן. בקיצור - אחלה של דבר
בקרוב במצעד הקרוב למקום מגוריכם !!!

Yaniv-DC

New member
אגב, לא סתם סינגל, אלא דיסק שלם

הנושא את השם "leap of faith". דיויד, יליד צרפת, בן 30, שיחק במשמר המפרץ ומלרוז פלייס, שגל את פמלה אנדרסון ושיחק בכמה סרטי קולנוע וטלוויזיה הוציא ב-25 באפריל את הדיסק הזה. משום מה אני לא מצליח למצוא את העטיפה, אבל הדיסק יצא בצרפת, ניתן להשיג אותו בכל אירופה ואפילו בארה"ב, משום מה במנועי החיפוש באתרי המוזיקה או חברות התקליטים הישראליות מראה כי "לא נמצא". בדיסק 15 שירים, לא הורדתי עוד את כולם, אבל אחרי שאקשיב לזה אגיד האם זה כדאי. בכל מקרה, כאן תוכלו לראות מבחר מתמונותיו ששמתי בפורום אחר...

איזה משעשע...

הורדתי את השיר וגיליתי שאני מכירה את השיר הזה, אבל בצרפתית.
ואני לרגע חשבתי שהצרפתים החליטו לעזוב את הראפ הצרפתי לטובת מוזיקה (קצת) פחות מעצבנת. נו מילא... עכשיו אני אוכל לשיר אותו גם באנגלית וגם בצרפתית! FUN!

קודם כל

אני חייב לשנות את הגישה מאחר והיניב הזכיר לי שדייויד היה במלרוז פלייס (סדרת בית הדירות המועדפת עליי) אי לכך ובהתאם לזאת אני מכריז על דייויד כעל המרענן הרשמי של הפורום !
אני חייב להוסיף ולציין שמדובר באחלה של דבר תורידו תורידו !

Yaniv-DC

New member
תורידו גם את הצרפתית!

זה פשוט נפלא בצרפתית!!! וזה גם לא נגמר בפייד המעצבן של האנגלית. קוראים לזה Jusqu´au bout וככה תוכלו לשיר עם אמילי.

לא שמעתי את השיר אבל אני תומך../images/Emo45.gif

את שרירי הבטן של דיוויד אני מכיר כמו את כף ידי, וזה מספיק לי.

למעלה