עוד אחד שעבר"טיפול"נגד יצרו והמשיך לתקוף ילדי

מהוני

New member
עוד אחד שעבר"טיפול"נגד יצרו והמשיך לתקוף ילדי

ם .השאלה היא האם אתם לא עוברים על"לא תעמוד על דם רעך"?
אתם יודעים שהוא ימשיך לתקוף ומשתיקים את הפרשיות.
הילדים המותקפים יגדלו עקום ,חלקם יפלו לסמים לזנות וחלק יתאבדו.

תושב ירושלים נעצר בחשד לתקיפת ילדה בת 11, אז נחשף חשד לעוד עשרות מקרים. מהחקירה עולה כי הוא עבר טיפול "נגד יצרו" שמומן על ידי גורמים חרדים במטרה למנוע דיווח למשטרה

המשטרה חוקרת חשד לביצוע עשרות עבירות מין בקטינות במגזר החרדי. המקרה נחשף לאחר שאתמול (רביעי) עצרה משטרת ירושלים לחקירה חרדי בן 50, תושב העיר, בחשד לביצוע מעשה מגונה בילדה בת 11, תושבת המרכז, בעת שהתארחה אצל בני משפחה בירושלים לפני מספר חודשים. בעקבות החקירה נחשף חשד למקרים נוספים שביצע האיש. בחקירתו הודה החרדי בביצוע המעשה שבעקבותו נעצר, וכן בעוד עשרה מקרים של ביצוע מעשים מגונים בבתי משפחות במגזר החרדי. עוד עלה מהחקירה כי החשוד עבר סירוס כימי "כנגד יצרו" בשנה האחרונה, שמומן על ידי גורמים חרדים במטרה למנוע את הגשת התלונות למשטרה. החשוד, המיוצג על ידי עו"ד זכריה שימפולובסקי מהסנגוריה הציבורית, יובא הבוקר להארכת מעצרו בבית משפט השלום בעיר.

התלונה הגיעה למשטרת תל אביב והועברה למחוז ירושלים, לאחר שאמה של הילדה החרדית התלוננה. החשוד, גרוש ואב לשלושה, לא נמצא בקשר עם משפחתו ובשל כך התארח אצל משפחות חרדיות בבירה על מנת לסייע לו להפיג את בדידותו. מהחקירה עולה גם כי החשוד הוא בעל עבר פלילי בתחום הפדופיליה, וככל הנראה ישב בכלא בחו"ל. המשטרה חושדת כי במשך השנה וחצי האחרונות פגע בעשרות ילדים וילדות, תוך שהוא מנצל את התארחותו בבתים שונים בעיר. שיטת הפעולה שלו הייתה זהה - יצירת קשר עם הילדים שהתארח בבתיהם וביצוע המעשים באותו הבית.

בחקירתו הודה בעשרה מעשים דומים נוספים, מלבד התלונה שהגיע למשטרה, אך המשטרה חושדת שהיו מקרים רבים יותר. כאמור, במשטרה חושדים כי תלונות בנושא הגיעו לרבנים מהעדה החרדית בירושלים, ואלה מימנו עבורו סירוס כימי באופן פרטי על מנת למנוע מהתלונות להגיע לידי המשטרה.

המקרה מגיע על רקע פרשת השתקת אונס הילדה, שלא ברור בשלב זה אם אכן אירע, ביישוב החרדי. תחילה דווח כי רק בזכות מידע אנונימי, פתחה המשטרה בחקירת האירוע, במהלכו אנס לכאורה גבר חרדי ילדה שהייתה בדרכה לגן. עם זאת, ביישוב סירבו לשתף פעולה עם החוקרים בהוראת הרב.

עם זאת, אתמול טענה רכזת הגנים בעירייה שדיווחה על המקרה כי מדובר ב"בדיה", אולם חוקרי משטרת מחוז ש"י במשטרה לא קיבלו את גרסתה וחקירת המקרה נמשכת.

הרכזת, שנחקרה תחת אזהרה ולא הסכימה לשתף פעולה בגלל שנדרה שלא לספר את פרטי המקרה, אמרה בלוויית עורכי דינה כי כל מה שסיפרה "לא היה ולא נברא". לדבריה, מעשיה נועדו להעלות את נושא התקיפה המינית כנגד ילדים לסדר היום. עוד הוסיפה הרכזת כי היא עצמה עברה תקיפה מינית בגיל 16 - דבר שפגע בה קשות והשפיע עליה.

האישה, שתחת ידיה עברו מקרי פגיעה מינית בילדים רבים, החליטה לעשות מעשה ולהעלות את הנושא לסדר היום. במהלך חקירתה, התנצלה שהדבר הפעיל את המשטרה וגרם למהומה גדולה כל כך.
.http://news.il.msn.com/חשד-במקום-חקירה-על-פדופיליה-חרדי-נשלח-לסירוס

'אנחנו' עוברים ב"לא תעמוד על דם רעך"?

'אנחנו' יודעים מהסיפור וממשיכים להשתיק...

אין לי מושג מה הכינוי הזה - מהוני - אבל אני יודע שבעל הכינוי הזה משמיץ.
משמיץ אותי בפרט, ואת כל הדומים לי בכלל.

חוץ מזה, מנבא בעל הכינוי הנ"ל את עתידם הורוד של כל נפגעי הפדופיל הנ"ל: יגדלו עקום. לחלקם מנבא הנ"ל סמים, זנות, ואיבוד עצמם לדעת.

ואני שואל: מי שמך?!?

ואתה יוצא מתוך ההנחה שהם הקוראים שלך

ואליהם אתה מדבר פה בפורום בלשון נוכחים: 'אתם'.

ועל זה נאמר:
אם זה לא היה הילד שלנו - היינו מתפוצצים מצחוק...

ומה תאמר שמדינתנו "הנאורה"

לאחר שהפדופיל "שילם "את חובו לחברה
וישב בכלא ולמד להיות מתוחכם יותר
המתבקש הוא סירוס כימי כאמצעי מניעתי
וכאן המדינה אומרת עד כאן כלומר מכיון שהנ"ל "שילם" את חובו כעת הוא זכאי ואין לנו רשות לעונש נוסף על הנקבע בחוק
וכמה שזועקים תחוקקו חוק אין עם מי לדבר
וכאן שהחרדים פעלו יותר ביעילות מרשויות החוק ובמקסימום כשלו בפיקוח הולם שגם רשויות החוק לא תמיד טובים בזה אתה זועק על החרדים כפושעים ??? !!!

עם הרמיה והשחיתות שיש אצל

העסקנים והפוליטיקאים בציבור הכללי
אז מהעסקנים החרדיים בליווי הרבנים יכול לצאת רק יותר טוב!
וראה למשל את ליצמן ועוד אחרים שעבדו קשה מאחרי הקלעים בלי רעש וצילצולים.

קליט

New member
אולי תספר לנו מה הם שיטות הפעולה של החרדים

כשהם מגלים אנס בשכונה ?

קשיים בהבנת הנקרא?

אפשר להציע לך קורס עזר בתחום?
אם קשה לך הרעיון שאתה זקוק לעזרה בתחום - התעלם מהודעה זו.
תודה.

קליט

New member
כבודו לא מכיר את העולם החרדי

או שאתה מכיר את העולם החרדי מהתקשורת . כפי איך שאני מכיר את העולם החרדי, הרבנים הם מאוד מאוד אחראיים ואוהבי ישראל, הרבנים הם אנשים מעשיים שנונים וחריפים, חוקרים ודורשים כל מקרה לגופו עד תומו, הם לא מתביישים להתיעץ, לפתוח ספר, לחשוב ולהתעמק, החינוך התורני הוא מעולה ! . חינוך לחמלה, אחריות, יצירתיות, ולא סומכים על המשטרה יותר מדי וכו` . ולרוב, מדובר באנשים רגילים/יקרים שכשלו/פשעו ו"שלחו ידיים איפה שאסור", לא מדובר באנס או רוצח , נכון, הם הורסים נפשות , מאידך, חייבים לשאול רב לפני שמוסרים את החוטא/פושע למשטרה, פושע/חוטא שכזה לא חייבים לשפוך את דמו ואת דם משפחתו בפירסום יתר, לכן יש רב - כדי לשאול שאלה חמורה שכזאת . נכון, שיש בשוליים קבוצות מיזעריות שהם מטורפות קמעה, כמו `משמרות הצניעות` וכו` . בגדול, טוב שהעלת את הנושא . יישר כוח !

מעשה שהיה כך היה

לפני כ... 5שנים תפסתי מישהו בבית הכנסת מתעסק עם ילדה קטנה, בסופו של דבר התגלה שהוא הסבא, ויותר מזה אני מכיר את הבן(האבא של הילדה), וזה קרה ביום שבת, למחרת הוא נתפס בגינה הציבורית ביתר שאת (יותר רציני) חבר שלי שהיה איתי בבית הכנסת ראה אותו גם בגינה הציבורית עם עוד אנשים, הזמינו לו משטרה וחברי ביקש שהבוא להעיד, וכך עשיתי. רק לאחר 3.5שנים היה משפט, זימנו אותי ולאחר זמן אמרו לי לא צריך הוא הודה, לאחר שנה וחצי שוב זימנו אותי. בקיצור הבן אדם מסתובב חופשי, ובזמן הזה לכו תדעו כמה פעמים הוא תקף.
בעדות האחרונה שאלתי רב והוא אמר לי תנסה לשנות גירסה ושלא יכנס לכלא, בגלל גילו המבוגר, ועוד כמה סיבות שלא פירט. וכך עשיתי, אך בלב כבד, כי לדעתי אדם מועד לעולם, ובמיוחד במזיק כמוהו. (הסיפור בתימצות, וכן מצונזר, תבינו בעצמכם)

תגובתך צינית להפליא

ומשום מה אתה שם לב לצד הרבני
ולא לרשויות. החוק שגוררות רגליים שנים עד שהפושע שממשיך להזיק יבוא על עונשו
וזה לדעתי חמור הרבה יותר !

דרכת על יבלת כואבת

אני מכיר סיפורים הרבה יותר חמורים שהמטאטא עבד שעות נוספות
ולכן אינני נמצא במקומות כגון משמרת הצניעות על אף שזה ארגון חיוני
אז נכון שרשויות החוק עובדות עוד יותר עקום וגרירת הרגליים של רשויות החוק בענין זה זו רק דוגמה למתרחש אצלם ובכל זאת הייתי מצפה מרבנים ועסקנים חרדיים ליותר ומכיון שזה לא כך אני לא בסיפור.

חכם יצחק

מצד אחד אני מסכים, ואכן כן עשיתי כפי שהרב הורה לי, אך מצד שני עם קצת תהיות. נכון שהעונש לא כ'כ מתאים לעבירה, או לא עוזר לאדם עצמו, אך עד שיסתובב חופשי ויפגע בחסרי ישע כדי למלאות את תאוותו, או מחלתו, זה לא הגיוני,. לא כך?

ראה מה שהגבתי למהוני

שהתעלם מהשנים שלוקח לרשויות החוק עד ששור מועד זה מועמד לדין
והעמדתו לדין עד גזר הדין
והמינימום המתבקש לפי רשעויות המדינה מעצר עד תום ההליכים
וכשהם גוררים רגליים והמאסר לא פותר בעיות מה לנו כי נלין על הרבנים
ואכן אינני מלין על ה"עזרה" להשתמט ממאסר אלא על טיפול כושל בפושעים כאלו במסגרת הקהילה וזה לא שלא מטפלים אלא לא ביסודיות כמתבקש
וכמובן שגם יש לי באמתחתי סיפורים על חוסר טיפול ואף חמור מכך וגם על כך אני מלין ולשמחתי יש את אחד מהרבנים המכובדים שלדעתי הוא מה"מכובדים" שכבר ראה את עצמו בכותל המזרח וברגע. האחרון הרב שמעליו הזיז אותו לטובת מי שראוי ממנו !!!

למעלה