עוד אחד...

Injured Soul

New member
עוד אחד...

ארר... ניסיון לעיצוב דמות. קוראים לו לוק (האין אני מקורית או מה ?). האקדח יצא ממש שטוח, ואני לא יודעת להצליל, אבל אהבתי אותו באופן כללי. מה אתם אומרים ?

shiran lee

New member
לפי דעתי....

אני אוהבת את הפרצוף אבל הגוף לא גברי בגלל הבגדים בעיקר תציירי לא מיכנס שלא מיתרחב ותציירי לו מותניים צרות יותר כמו של גבר ואז זה יהיה יפה

ailag

New member
דווקא לדעתי

זה בגלל העיניים. עפעפיים בסגנונות ציור מסויימים נראים נשיים - מזכירים הדגשה של ריסים. אבל זה ממש לא דבר רע.. כל עוד בקונטקסט של הסיפור יודעים שהוא בן. הוא הרי דיי שטוח (למרות שיד ימין למעלה וזה מותח את החולצה, היה עלול להסתתר שם משהו..) יד ימין בפוזה לא כ"כ נעימה. לדעתי התכוונת לתנוחה שבה כף היד מגיעה למרכז הראש (מאחורה).. המכנסיים ורגל ימין נראים פחות מושקעים יחסית לראש. הראש יפה .. בכלל, ציור טוב.
----------------------------------------------- *should listen to her own advice*

Injured Soul

New member
תודה !

המממ... הוא די נשי, אני יודעת, אני פשוט מושפעת מז´אנר הבישוננים במנגה, ^-^. אבל לדעתי רואים שהוא בן- מבנה הפנים, רוחב הכתפיים, הוא גם נטול חזה (!). ותודה על התגובות. מה אתם חושבים- בחור שהוא יחסית נשי יכול להחשב כדמות, לא ?

*GormE*

New member
הדרך היחידה להבדיל בין הגברים לנשים

במנגה היא רק דרך חוברות הפורנו שלהן.

Scum Bunny

New member
את מתכוונת ל-webmanga כמובן

במנגה אמיתית, גם מן האיכות הירודה ביותר (משהו בספירה של פוקימון) עדיין אפשר להבחין בן זכרים ונקבות די בקלות. למעשה יותר קל, בגלל ההשענות הרבה על קלישאות ומוסכמות הז´אנר (הצורה שבה מציירים עיניים למשל- ויש הבדל משמעותי בין עיניים של בן ובת). מנגות (ואנימות) רציניות יותר, בעיקר המודרניות, כבר מצוירות באופן הרבה יותר איכותי וריאליסטי וההבדלים בין זכרים ונקבות הם כבר יותר אינטואיטביים. מצד שני, בווב-מנגה באה לידי ביטיו הבעיה שמוציאה שם רע לז´אנר- העובדה לרוב הציירים החובבים יודעים לצייר רק פרצוף אחד. ורואים את זה. מה שכן, זו לא בעיה ייחודית להם. גם אצלי זה ככה. להגנתי, יש גם כמה ציירי קומיקס מפורסמים שמציירים תמיד את אותו פרצוף. למשל זה שמצייר את Preacher (דילון? אניס? בחיי שאני לא זוכר).

ailag

New member
תצייר לבאני שיער..

"זו לא בעיה ייחודית להם. גם אצלי זה ככה" תצייר לבאני שיער, אז יבינו שהיא בת!
j/k

Scum Bunny

New member
אבל אז איך יבדילו בינה לבין סייטן?

לפי הסימן על המצח, כמובן.

HackMachine

New member
פוקמון!!

זה קדוש! זה איכותי! אם תראה את הסרטים 2 ו-3 תראה אנימציה ממש יפה ומושקעת! הסרט הראשון זבל למרבה הצער.. כמו פרק ארוך מהסידרה.

Scum Bunny

New member
לא אכפת לי שתחנק ותמות

אבל אני עדיין רוצה שתעשה את זה. ויפה שעה אחת קודם. פרוורט. :)

HackMachine

New member
זה קצת בעייתי

אני לא כל כך צריך אוויר בשביל לחיות.. מה אני אנושי או משהו? ככה אתה יורד עלי?? אתה כבר לא אוהב אותי כמו שתמיד אהבת!

ailag

New member
זה לא מדד לדמות או לא ../images/Emo13.gif

ראי ערך desire מסנדמן, כמו עוד מלא דמויות שבכוונה או לא נראות כאילו הן מהמין השני. או סתם אנדרוגנוס (לא שזה המקרה פה) אפשר גם לשחק עם זה.. שלא ידעו אם הוא בן או בת. ראנמה שאפילו לא צריך לשנות צורה.. ^^

Supermans girl

New member
יפה..

לדעתי הציור טוב. הפנים כמו של בן והגוף גם חוץ מהמותניים שהם מעוגלים בצורה נשית. תצרי אותם קצת והרי לך דמות טובה לאללה. דרך אגב- אהבתי את השם.

HackMachine

New member
האצבעות

ארוכות מאוד.. למי לעזאזל יש אצבעות שיכולות לעקוף את הראש 180 מעלות? תנסי לצייר אותן כאילו שהן נראות מקדימה. כמו סתם עיגולים קטנים.

למעלה