עוד אחד...:)

linzer

New member
עוד אחד...:)

מקס וVRAY צריך עוד לעבוד קצת על החיבור של הטקסטורות ברצפה אבל זה הסוף פחות או יותר תגובות וכו' בשמחה

h u s k y

New member
נחמד מאד...אבל לא מתחבר לתמונה

עם השמיים האלה...הם לא תורמים כלום והבית לא נראה קשור למקום מבחינת תאורה.

s h o o s i

New member
תגובה

לא אהבתי את ההפרדה בין המדשאה לאבנים... זה מתאים למשחק מחשב לא ?? רק טקסטורה שונה חוץ מזה ומהשמיים שלא יפים לדעתי, ממש טוב

linzer

New member
כן

תודה אבל כתבתי בהודעה המקורית שצריך לעבוד על החיבור ברצפה בקשר לשמיים זה נכון יש מקום לשיפור

מיכאל ג

New member
צללים לא נכונים

השמים נראים כמו רבע שעה לפני השקיעה, כשהשמש מאחורי הבית. הצללים לעומת זאת נראים כמו יום מעונן כשהשמש לפני הבית. התוצאה מבלבלת, רואים שמשהו לא יושב נכון.

RJ11

New member
מרשים ביותר...

אבל עדיין משהוא לא בסדר. לרוב בשעת שקיעה השמים נעשים אדומים-כתומים-צהובים(כההים - בגלל שמתחיל להחשיך), לכן נראה שמשהוא לא בסדר איתן. עבודה בהחלט יפה.

מיכאל ג

New member
העניין הוא כזה

צללים, לרוב, הם די חדים. צא החוצה בשעת שמש, ותראה. אצלך משהו מאוד מרוכך בצל, וזה, במציאות נובע משלושה דברים אפשרים: או שהשמיים מעוננים מאוד והכל מואר באור מוחזר במקום אור שמש ישיר, או שכל הסצינה מצולמת באולפן עם תאורה מלאכותית, או שזה בכלל לא בית אמיתי אלא מודל מוקטן של בית.

Newbie 91

New member
נראה שמתקדם מעולה

חוץ מהשמיים שעדין לא מתאימים כל כך, כל האלמנטים מתחברים אחלה ביחד. יש לי רק בעיה אחת, מה עם איזה עניין? משהו שיהיה לפוקס של הסצנה, משהו מעניין? מחכה להמשך.

eldarinn

New member
מוצלח מאד ../images/Emo45.gif

המפה של הרצפה באמת קצת אחידה וחסר לך BUMP בחריצים. כמו כן אולי הייתי מוסיף קצת HAIR של דשא מבצבץ בין האריחים.

linzer

New member
אוקיי

אז אני חושב שעיקר הבעיה היתה באמת התאורה כמו שאמרו פה מקווה שנראה קצת יותר טוב מבחינת תאורה

למעלה