N12 - פארסת מינוי ראש השב"כ: נתניהו הודיע לשרביט על ביטול מינויו
יממה אחרי ההודעה על המינוי המפתיע - ראש הממשלה הודיע לאלוף שרביט על ביטול מינויו, מבלי שנימק מדוע • ההערכה - נכנע ללחצים מהמשפחה ומימין בשל השתתפות שרביט בהפגנות נגד המהפכה המשפטית
אם מדובר באחד שיצא להפגין בקפלן עם יתר האהבלים אז מותר לראש הממשלה לעשות חושבים מחדש.![]()
N12 - פארסת מינוי ראש השב"כ: נתניהו הודיע לשרביט על ביטול מינויו
יממה אחרי ההודעה על המינוי המפתיע - ראש הממשלה הודיע לאלוף שרביט על ביטול מינויו, מבלי שנימק מדוע • ההערכה - נכנע ללחצים מהמשפחה ומימין בשל השתתפות שרביט בהפגנות נגד המהפכה המשפטיתwww.mako.co.il
ראש ממשלה צריך לבדוק טוב יותר את אלה שהוא ממנה.אם מדובר באחד שיצא להפגין בקפלן עם יתר האהבלים אז מותר לראש הממשלה לעשות חושבים מחדש.
הכל טוב.
באותו הקשר. הטענה של הביביסטים היא ששרביט לא ימני. בעולם מטורף שלכם צריך להיות ימני כדי למלא תפקיד ממלכתי.ראש ממשלה צריך לבדוק טוב יותר את אלה שהוא ממנה.
ככה ניראים כל המנויים שלו.
האמת ?באותו הקשר. הטענה של הביביסטים היא ששרביט לא ימני. בעולם מטורף שלכם צריך להיות ימני כדי למלא תפקיד ממלכתי.
תמשיך לענג את עצמך עם סיפורים על "דיפ סטייט" ותפירת תיקים.האמת ?
כן !
בכדי למנוע "שלטון צללים" (דיפ סטייט) אז בהחלט כן.
אתם פוגעים במשילות הדרג הנבחר דמוקרטית באמצעות הפקידות הבכירה וזה חייב להפסק.
אתם מזמן לא ממלכתיים - לדעתי מעולם לא הייתם.
מי שתופר תיקים פליליים לראש ממשלה ולי אין מינימום ספק שזה בדיוק מה שחוללתם - הוא הכל חוץ מאשר "ממלכתי" - הוא מבצע ניסיון הפיכה.
כל חקירות קטארגייט המגוחכות נועדו למנוע את הדחת ראש השב"כ שנאחז בקרנות הנזבח בכדי לייצר מאזן אימה על הדרג הנבחר דמוקרטית.
נתניהו יצא להחקר באופן מיידי בכדי למנוע מהתקשורת לטמטם את מוחו הרפה של השמאלן המצוי.תמשיך לענג את עצמך עם סיפורים על "דיפ סטייט" ותפירת תיקים.
אם חקירות קטארגייט היו מגוכחות, ראש הממשלה לא היה יוצא בהיסטריה מטורפת להגן על הנחקרים. אין מה שהוא חושש יותר מהאפשרות שאחד מהם יסכים להיות עד מדינה.
אגב "דיפ סטייט" אם אתה יכול לתת כמה שמות של אותם גורמים שמנהלים את המדינה תחת אפו של השליט ירום הודו.
אתה נופל בפח שנתיהו מאכיל ממנו את אלה שבעכוזו.נתניהו יצא להחקר באופן מיידי בכדי למנוע מהתקשורת לטמטם את מוחו הרפה של השמאלן המצוי.
הוא לא הכין את עצמו לחקירה עם פרקליטו מפני שהוא יודע היטב שמדובר בקשקוש מפוברק שלא שווה את הנייר עליו הוא כתוב.
יצא לי לשמוע את תעמולני השמאל בערוצי אל ג'זירה בעברית מפמפים לציבור בדרמטיות כי יתכן ונתניהו ייחקר באזהרה חחחח
מטמטמים לכם את המוח ואתם לא מסוגלים לחשוב באופן עצמוני - אשכרה רובוטים של תקשורת המיינסטרים.
הפוך כפרה...אתה לועס כל מה שתקשורת השמאל מלעיטה אותך.אתה נופל בפח שנתיהו מאכיל ממנו את אלה שבעכוזו.
הוא יצא לתת עדות. לא חקירה. הבכיינות שלו היא עבור המטומטמים שעדיין מחזיקים ממנו כמאור הגולה.
אם יסתב מהחקירה של אנשי לשכתו שהוא מעוב בעניין, הוא יחקר באזהרה.
בכל מקרה, אותה טינופת שעבדה עבורו היא לא "בני ערובה"
אין לך ספק? על סמך מה? יש לך כלים לדעת ? אתה קשור ללשכה?הפוך כפרה...אתה לועס כל מה שתקשורת השמאל מלעיטה אותך.
הכל קשקוש בלבוש בדיוק כמו תיקי האלפים שנתפרו לו בכדי חהדיחו ממשרד רוה"מ.
לי אין מינימום ספק בחפותם של אוריך ולדשטיין.
התקשורת השמאלנית חוגגת לך על המוח ואתה חסר אונים.
יקירי. אני מסתמך על התנהלות החונטה בעבר בכדי להבין מה מתרחש כעת.אין לך ספק? על סמך מה? יש לך כלים לדעת ? אתה קשור ללשכה?
אתה יודע במקרה למה איינהורן לא חוזר לארץ?
כלומר, הנחת הבסיס שהמשיח לא יכול לפעול הניגוד לאינטרס של המדינה ולכן כל דבר שמופנה נגדו הוא פייק בהגדרה.יקירי. אני מסתמך על התנהלות החונטה בעבר בכדי להבין מה מתרחש כעת.
אני הרי יודע עד כמה אתם כזבנים ומניפולטיבים.
מסכן נתניהו ומסכנים אוריך ופלדשטיין.
את הדיקטטורה שלכם חייבים לאזן באמצעות דמוקרטיה מופתית.
תפירות תיקים פליליים והשתנה מהמקפצה על כל העם הולכת להיות הרבה יותר קשה עבורכם.
אני זוכר כיצד שר המשפטים לשעבר יעקב נאמן ביקש להדיח מתפקידו את היועמ"ש דאז מיכאל בן יאיר..... עוד באותו הערב האחרון הגיש כתב אישום נגד שר המשפטים אשר בעטיו הוא נאלץ להתפטר , להלחם על חפותו , לזכות בזיכוי מהדהד לאחר תקופה לא קצרה אך אז אף אחד כבר לא השיב לו את משרת השר ממנה אולץ להתפטר.כלומר, הנחת הבסיס שהמשיח לא יכול לפעול הניגוד לאינטרס של המדינה ולכן כל דבר שמופנה נגדו הוא פייק בהגדרה.
ודמוקרטיה מופתית היא דמוקרטיה בה ראש ממשלה ממנה את השופטים.
או שנתניהו ביצע תרגיל הסחה....והמועמד האמיתי אותו הוא רוצה למנות יגיח בהמשך.ראש ממשלה צריך לבדוק טוב יותר את אלה שהוא ממנה.
ככה ניראים כל המנויים שלו.
אז טענתך היא שראש הממשלה שיחק במי ששירת את המדינה הנאמנות רבה רק כדי לגרום לאדיוטים שימושים כמוך זיקפה?או שנתניהו ביצע תרגיל הסחה....והמועמד האמיתי אותו הוא רוצה למנות יגיח בהמשך.
אין לדעת אבל טוב מאד שנתניהו חזר בו - מי שהפגין בקפלן הוא אדם בעל אישיות נגררת ואנו לא צריכים אדם כזה בקן הצרעות של הנהגת שב"כ.
שם צריכים אדם בעל עמוד שדרה מפלדה - לא כאלו שנשברים תחת לחץ תקשורתי שמאלני.....ראה ערך רוני אלשייך ומנדלבליט.
הכל יכול להיות...ברומא התנהג כמו רומאי וברגע שהממשל הנבחר מתמודד עם דיפ סטייט נכלולי , מניפולטיבי וכזבן אז "בתחבולות תעשה לך מלחמה"אז טענתך היא שראש הממשלה שיחק במי ששירת את המדינה הנאמנות רבה רק כדי לגרום לאדיוטים שימושים כמוך זיקפה?
עוד פעם אני מבקש. "הדיפ סטייט" הוא לא חי זר ששולט מרחוק. יש אנשים, תן שמות.הכל יכול להיות...ברומא התנהג כמו רומאי וברגע שהממשל הנבחר מתמודד עם דיפ סטייט נכלולי , מניפולטיבי וכזבן אז "בתחבולות תעשה לך מלחמה"
תפסיק לגדף ותתנהג כמו בן תרבות - בניגוד לקפלניסטים המחוללים אנרכיה ברחובות כאן יש חוקים.
תנשום עמוק שמאלן.
היועמשית וסגנה גיל לימון , הנהגתו הנוכחית של שב"כ , נשיא בג"צ הנוכחי יצחק עמית....פקידות בכירה...מטכ"ל צה"ל לפני המטכ"ל הנוכחי , הנהגת פרקליטות המדינה ועוד....עוד פעם אני מבקש. "הדיפ סטייט" הוא לא חי זר ששולט מרחוק. יש אנשים, תן שמות.
אז כל מי שמחזיק את המדינה שתמשיך לתפקד הוא דיפ סטייט.היועמשית וסגנה גיל לימון , הנהגתו הנוכחית של שב"כ , נשיא בג"צ הנוכחי יצחק עמית....פקידות בכירה...מטכ"ל צה"ל לפני המטכ"ל הנוכחי , הנהגת פרקליטות המדינה ועוד....
לדעתי כמובן.
תפסיק להתמם קשישא.אז כל מי שמחזיק את המדינה שתמשיך לתפקד הוא דיפ סטייט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.