עוד אחת מהדוגמאות למנהיגות השגיבה של ראש הממשלה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם מדובר באחד שיצא להפגין בקפלן עם יתר האהבלים אז מותר לראש הממשלה לעשות חושבים מחדש.

הכל טוב.
אם מדובר באחד שיצא להפגין בקפלן עם יתר האהבלים אז מוטב היה לראש אשם ושפוי שלא לראיין אותו בכלל. סביר שלראש האשם היה אמור להיות צוות ממיין ראוי.

שחר 676

Well-known member
אם מדובר באחד שיצא להפגין בקפלן עם יתר האהבלים אז מוטב היה לראש אשם ושפוי שלא לראיין אותו בכלל. סביר שלראש האשם היה אמור להיות צוות ממיין ראוי.
כפי שכתבתי קודם. עשה חושבים מחדש והחליט לבטל - זה עדיף מהאופציה האחרת.

יכול להיות שנתניהו לא ידע שהוא נכח בהפגנת שמאלנים בקפלן.

אין לדעת אבל טוב שפעל כפי שפעל

1ספי11

Well-known member
כפי שכתבתי קודם. עשה חושבים מחדש והחליט לבטל - זה עדיף מהאופציה האחרת.

יכול להיות שנתניהו לא ידע שהוא נכח בהפגנת שמאלנים בקפלן.

אין לדעת אבל טוב שפעל כפי שפעל
הוא לא ידע.
הטענה האולטימטיבית של ראש הממשלה על כל פשלה שנוצרת תחתיו.
מה שבטוח שרואים כאן את היחס הציני שלו לאנשים שעשו משהו בחייהם לטובת המדינה.

1ספי11

Well-known member
אתה טועה בהגדרות. מפגיני קפלן הם אוהבי המדינה ומגיני הדמוקרטיה.
אהבלים הם סוגדי נתניהו ואלה שדוחפים להפיכה המשטרית.

שחר 676

Well-known member
אתה טועה בהגדרות. מפגיני קפלן הם אוהבי המדינה ומגיני הדמוקרטיה.
אהבלים הם סוגדי נתניהו ואלה שדוחפים להפיכה המשטרית.
אתה וחבריך השמאלנים שכחתם מזמן מהי דמוקרטיה ואני ספק אם בכלל ידעתם.

אתם שייכים למחנה דיקטטורי שרגיל לחרבן על החוק...לכן הרשתם לעצמכם לנסות לחולל מרד בצה"ל , לאיים במלחמת אחים , לאיים במרד מיסים ושאר פעולות אנרכיסטיות.

למה אני מכנה אתכם אהבלים ?

מפני שבטיפשותכם הרבה הצגתם לעולם הערבי את צה"ל כצבא חלש העומד בפני התמוטטות. הניסיון שלכם לחולל מרד בצה"ל פתח את התאבון של סינוואר שביקש לתקוף את ישראל כשהיא חלשה ואתם סיפקתם לו את התחושה הזאת בדיוק.

אתם וכלי התקשורת השמאלנים וחסרי האחריות שלכם הציגו את צבא העם כצבא מתפרק - סינוואר בלע את מה שהאכלתם אותו וביצע שואה בקיבוצי העוטף.

אתם , חבורת אהבלים מטופשים ונעדרי מינימום חכמת חיים שכמותכם הבאתם את האסון הזה על ראשנו.....וקיבוצי העוטף שנטבחו צריכים לבוא בטענות בראש ובראשונה לאחים לנשק , לתקשורת השמאלנית , למטכ"ל צה"ל אחוז הקונספציה ולשב"כ.

אין לכם בכלל מה לפנות לדרג המדיני - אתם הבאתם את הצרה הזאת על ראשנו
.

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
אתה וחבריך השמאלנים שכחתם מזמן מהי דמוקרטיה ואני ספק אם בכלל ידעתם.

אתם שייכים למחנה דיקטטורי שרגיל לחרבן על החוק...לכן הרשתם לעצמכם לנסות לחולל מרד בצה"ל , לאיים במלחמת אחים , לאיים במרד מיסים ושאר פעולות אנרכיסטיות.

למה אני מכונה אתכם אהבלים ?

מפני שבטיפשותכם הרבה הצגתם לעולם הערבי את צה"ל כצבא חלש העומד בפני התמוטטות. הניסיון שלכם לחולל מרד בצה"ל פתח את התאבון של סינוואר שביקש לתקוף את ישראל כשהיא חלשה ואתם סיפקתם לו את התחושה הזאת בדיוק.

אתם וכלי התקשורת השמאלנים וחסרי האחריות שלכם הציגו את צבא העם כצבא מתפרק - סינוואר בלע את מה שהאכלתם אותו וביצע שואה בקיבוצי העוטף.

אתם , חבורת אהבלים מטופשים ונעדרי מינימום חכמת חיים שכמותכם הבאתם את האסון הזה על ראשנו.....וקיבוצי העוטף שנטבחו צריכים לבוא בטענות בראש ובראשונה לאחים לנשק , לתקשורת השמאלנית , למטכ"ל צה"ל אחוז הקונספציה ולשב"כ.

אין לכם בכלל מה לפנות לדרג המדיני - אתם הבאתם את הצרה הזאת על ראשנו
.
כמו שאומרת רגב האלילה.
רבין אשם וברסלר אשמה ורק נתניהו לא אשם בדבר.
גנץ אשם שהמלחמה עדיין נמשכת והחטופים עדיין במנהרות.
בנט הכריח את נתניהו למנות את שרביט ועשה ממנו טמבל גמור.

שחר 676

Well-known member
כמו שאומרת רגב האלילה.
רבין אשם וברסלר אשמה ורק נתניהו לא אשם בדבר.
גנץ אשם שהמלחמה עדיין נמשכת והחטופים עדיין במנהרות.
בנט הכריח את נתניהו למנות את שרביט ועשה ממנו טמבל גמור.
מספיק להתחכם.

בתוך תוכך אתה יודע שאני צודק.

אני לא שמעתי על מי שהאשים את נשיא ארה"ב רוזוולט במפלת פרל הרבור במלחמת העולם השניה.

וכן - כסף עבור חמאס היה המלצת הדרג הבטחוני היינו מטכ"ל צה"ל אך גם זה בכלל לא משנה שכן אין מצב בעולם שהצבא העוצמתי ביותר במזרח התיכון יוכה שוק על ירך על ידי חבורת עלובים חמושים בנשק קל.

זה לא קשור בכלל לדרג המדיני - זה קשור אך ורק לדרג הבטחוני.

1ספי11

Well-known member
מספיק להתחכם.

בתוך תוכך אתה יודע שאני צודק.

אני לא שמעתי על מי שהאשים את נשיא ארה"ב רוזוולט במפלת פרל הרבור במלחמת העולם השניה.

וכן - כסף עבור חמאס היה המלצת הדרג הבטחוני היינו מטכ"ל צה"ל אך גם זה בכלל לא משנה שכן אין מצב בעולם שהצבא העוצמתי ביותר במזרח התיכון יוכה שוק על ירך על ידי חבורת עלובים חמושים בנשק קל.

זה לא קשור בכלל לדרג המדיני - זה קשור אך ורק לדרג הבטחוני.
אתה חוזר על סיפורים שאתה לא מבין.
דבר ראשון, אתה לא צודק ואולי להצדקתך, אתה מאמין לשקרים של אחרים.
שנית. היפנים לא היו אויבים של ארה"ב ולא איימו עליה שיתקפו אותה. ארה"ב לא מימנה את היפנים ולא חיזקה אותם כאג'נדה.
כסף עבור החמאס התחיל מהאג'נדה שנתניהו השליט כאן .

והכי חשוב. ראש ממשלה שבמשך שנים טוען שהוא ורק הוא אחראי לביטחון ורק בזכותו החמאס מורתע לא יכול לברוח מאשמה.

שחר 676

Well-known member
אתה חוזר על סיפורים שאתה לא מבין.
דבר ראשון, אתה לא צודק ואולי להצדקתך, אתה מאמין לשקרים של אחרים.
שנית. היפנים לא היו אויבים של ארה"ב ולא איימו עליה שיתקפו אותה. ארה"ב לא מימנה את היפנים ולא חיזקה אותם כאג'נדה.
כסף עבור החמאס התחיל מהאג'נדה שנתניהו השליט כאן .

והכי חשוב. ראש ממשלה שבמשך שנים טוען שהוא ורק הוא אחראי לביטחון ורק בזכותו החמאס מורתע לא יכול לברוח מאשמה.
עזוב...אין לי כח לגיבובים המגוחכים שלך.

הקוראים יקראו והכל טוב

DANIAVNI

Well-known member
אם מדובר באחד שיצא להפגין בקפלן עם יתר האהבלים אז מותר לראש הממשלה לעשות חושבים מחדש.
תגיד, אתה עושה את עצמך ?

אני מניח שכשממנים אדם לתפקיד כמו ראש שב"כ חושבים ובודקים יותר מאשר לגבי משרות אחרות
לא משנה מה היו הקריטריונים, יהיו אשר יהיו, אבל מה שבטוח שהם היו קיימים גם לפני המינוי .
לא רצית, למה מינית ?

או שאולי זו היתה פעולת הסחה
קודם בחר מועמד פיקטיבי כדי לקבל הסכמה עקרונית ממתנגדיו לגבי עצם ביצוע מינוי לפני פיטורי רונן בר
ועכשיו כשהוכשרה הקרקע, הוא יבחר את מי שבאמת חפצה נפשו.

אם ביבי הוא ראש ממשלה מצוין, שיוכיח זאת ע״י מתן פטור לכל דורש, מעמידה בצפירות של
יום השואה ויום הזיכרון.
תארו לכם מישהו הולך בזמן אחת הצפירות, מעירים לו, ואז הוא אומר ״יש לי פטור״ ופוף עוזבים אותו בשקט.

למעלה