עוד אחת מהשאלות שלי

Rock and MetaL

New member
עוד אחת מהשאלות שלי

מה אתם אומרים התפקיד הכי טוב בלהקת רוק ממוצעת?(לא כולל קלידים וDJ) 1.סולן 2.גיטרה 3.באס 4.תופים אני אומר גיטרה כי יש עם גיטרה הופעה ממש טובה(תמיד)סולואים מגניב וגם גיטרות הם הכלי נגינה הכי מגניב ויפה

lollapalooza

New member
נו באמת

איך אפשר לומר שתפקיד אחד יותר "שווה" מאחר
אתם יכולים לדמיין להקה טובה בלי אחד מהתפקידים האלה

kalista

New member
צודקת..

אבל אם אני "חייבת" לומר אז אני אגיד בס....

the papercut

New member
כן!

רוק ומטאל רשם את הכלים הבאים "סולן בס תופים גיטרה" לדורס לא היה בסיסט והם נחשבים לאגדה.. ניקח לדוגמה את הג'אז.. בג'אז לא הרבו בלדבר.. ניקח את מוצארט הוא לא השתמש באפחד הכלים האלו(לא קול,תופים,בס,גיטרה) ווואלה הוא הצליח בגדול...

lollapalooza

New member
בזה אתה צודק.

אבל תחשוב רגע על להקה שאתה אוהב, נאמר הפפרז- אתה יכול לדמיין אותם בלי גיטריסט, או בסיסט, או מתופף
(או סולן כמובן
) אתה יכול להחליט מי מביניהם הכי חשוב ועל מי אפשר לוותר

המממממממממ.....

תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים תופים ג'ון בונו רולז
ביי בנתיים...

lollapalooza

New member
אני יודעת ../images/Emo13.gif

אבל בפעם שעברה שהיא אמרה בונו היא התכוונה אליו.

the papercut

New member
באמת?

לא ידעתי שקראו לו בונו.. ידעתי שקראו לובונזו ואני חושב שאני יודע למה כולם חושבים שהוא הסולן של יו2.. בונו-הסולן של יו2 בונזו-המתופף של לד זפלין

למעלה