עוד אחת מתשע...

פ ל ו ס י

New member
עוד אחת מתשע...

היי.. לחברה קרובה מאוד שלי הודיעו היום שאובחנה ב- INVASIVE TUBE CARCINOMA בשד... היא לא יודעת מהיכן להתחיל.... נתתי לה את המספר והאתר של אחת מתשע... היא גרה בצפון הרחוק (אזור קרית שמונה)... רציתי לשאול אם יש לכם המלצה חמה על רופא/ה אמין באזור הצפון. האם נכון יהיה שתטופל בבית חולים פריפרי בצפון(צפת /פוריה) - או שעדיף מרכז גדול יותר בצפון או מרכז הארץ....? כל המלצה תתקבל עם המון תודה. אם משהי חוותה סוג זה של גידול ומוכנה לשמש לה "קבוצת תמיכה" אשמח לתת לה לה את הפרטים (כשתרגיש שתהיה מוכנה לכך...). אני מנסה כרגע לאסוף עבורה את הרשת שתקיף אותה כך שתאבד כמה שפחות אנרגיה בחיפוש המבלבל של ההתחלה... וההתארגנות הכל כך קשה... המון תודה

לגבי הטיפולים

ובית החולים, השאלה היא אם בצפת למשל יש רופא שמתמחה או אמצעים שמתאימים לטיפול שייקבע לה. מההיכרות הקטנה שלי עם צפת, לא בטוחה שהייתי הולכת לשם, כי בשנים שהייתי בסביבה שמעתי סיפורים קצת מרתיעים על רמת הטיפול. במקומה הייתי בודקת קודם כל ברמבם ומשם בודקת יותר צפונה אם יש אפשרות לקבל טיפול ברמה דומה. אם את רוצה שמות של רופאים ברמבם אני ממליצה לך להתקשר לטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן 03-5717888, ויתנו לך (או לה) שמות ומס' טלפון של מי שמתמחים בסרטן שד באזור שלה. חוצמזה, את יכולה להכיר לה את הפורום, אולי יהיה לה נוח להציץ כאן מדי פעם ומתוך זה למצוא את הכוח לשתף בעצמה.

פ ל ו ס י

New member
תודה עבור התשובה המיידית../images/Emo39.gif

אברר עבורה באגודה ואתן לה את המספר. שפת האם של חברה שלי הוא אנגלית ולכן אני מאמינה שהיתה מעדיפה להשתתף בפורום דובר אנגלית. אשמח למידע לפורום בו תוכל לחוש בבית בשפתה המיידית... (זו אחת הסיבות מדוע איננה נכנסת לפורומים של תפוז בתחומים המעניינים אותה על אף היותה פריקית גלישה...)אתן לה בכל מקרה גם את הפורום העוטף שלנו... תודה

למעלה