עוד אחת.....שאלה, נו מה?

shelycat

New member
עוד אחת.....שאלה, נו מה?

איזה תכונות לא הייתם רוצים שילד שלכם יקבל/יאמץ מכם? עמית למשל רוצה שילד/ה שלנו יראה כמוני ויקבל את הסבלנות שלו אבל חס וחלילה לא להפך (סבלנות ואני לא הולכים יד ביד לאורך זמן). אני מסכימה איתו לגבי הסבלנות אבל לא ממשלגבי המראה אבל בהחלט יש דברים שהייתי מעדיפה שיהיה בהם דומה לאחד יותר מאשר לשני (אף שלו ושיניים שלי למשל). או תכונות אופי מסוימות עדיף שיהיה בהם דומה לאחד ולא לשני למשל סבלנות ועדיף גם שלא יהיה "נזק" היפר אקטיבי כמו שאני הייתי (אמא שלי טוענת שברגע שנגמרו שידורי הטלוויזיה אני הייתי מתעוררת וזהו מתחילים לרוץ).

danonit

New member
אצלנו זה קשה....

לגבי מראה חיצוני, אני ובעלי די באותו סגנון, שנינו גבוהים וגדולים ויש לנו אותו צבע שיער (עד כדי כך שלא פעם חשבו שאנחנו אחים) רק העיניים שלנו מאוד שונות אבל אני אוהבת גם את שלי וגם את שלו
. יש לנו גם הרבה תכונות אחרות משותפות... אז גם אם רוב הסיכויים שלא נדע מי העביר את הגנים בכלל... יש תכונות אופי מסוימות שיותר מוצלחות אצל אחד מאיתנו מאשר אצל השני אבל זה ממש פיציפקס

שמופית

New member
אז ככה......

מבחינת מראה חיצוני, אני מקווה שהילדים שלנו יקבלו את מבנה הגוף של תמיר. ואם להיכנס ממש לפרטים, אני מקווה שיירשו את הבלונד שלי והעיניים הבהירות
מבחינת אופי, אני בהחלט מאחלת לי ילדים עם אופי כמו של תמיר - סבלנים, שקולים ורגועים אבל שיקבלו את "חוש" האחריות שלי... מקווה שיהיה להם חוש הומור כמו שלנו, שיהיו יצירתיים כמו שנינו (ושידעו לבטא את זה יותר טוב ממני). שיהיו אופטימיים כמו תמיר ולא פאסימיים כמוני (ובטח יש עוד...)

kisses

New member
מבחינתי אני מעדיפה שהילדים יקבלו

את מבנה הגוף שלי את העיניים הירוקות ואת הגובה של אלון. מבחינת אופי שיהיו בוטים כמוני חזקים כמוני שיהיה להם את השכל של אלון

שאלה טובה

אני ממש הייתי רוצה שהילדים שלי לא יקבלו את הפגיעות שבי, את הביישנות
, העצלנות, והעקשנות. מצד שני שכן יקחו את כשרון הציור, שירה וכתיבה, את תווי הפנים שלי, ואת טוב הלב
. אני מאוד מקווה שעמית לא יעביר לדור הבא את הקריזות
שלו, אבל כן יעביר את ההתמדה, ושמחת החיים
שלו, וגם יעביר את צורת העיניים והריסים שלו, וישמור לעצמו את האף שלו (ניתוח פלסטי...). בינתיים יש רק ילדונת מתוקה אחת- והיא מאוד עקשנית, חייכנית, צורת עיניים שלי, צבע לא ברור, ריסים של עמית (יש!), אף שלי (יוהו!!!) ושפתיים שלי. הצבעים שלה כהים ברובם- כמו של עמית, ולא
בלונדה עם עיניים כחולות כמוני. אולי האחים שלה יצאו אחרת... מה שבטוח שהיא שילוב מוצלח למרות הכל... (אח- מתוקה שלי...
נסיכה...)

לי ברור שיחשבו שאני השמרטפית....

הרי הגנים הכהים של בעלי בטוח ישתלטו על הגנים הפולנים המסכנים שלי ואני (בלונדה עיניים כחולות ועור בהיר) אסתובב לי ברחוב עם עגלה עם ילד/ה כהה וכולם יחשבו שאני הבייביסיטר... באופי אני מקווה שיהיה סלט משובח של האינטליגנציה של שנינו עם הנחישות למטרה שלו... בלי רגישות היתר שלי! עם הראדרים שלי (אין משהו שאני מפספסת! בין אם זה קשור למה שאנשים מסביבי מרגישים או בהקשר של לראות תמיד את כל הפרטים שמסביב) עם קור הרוח שלו וחוכמת החיים שלי... עם השקט הנפשי שלו והשטוטניקיות שלי.... ועוד ועוד.... מה שיפה בשאלה הזו שהתשובה של כל אחת היא בעצם "אילו תכונות אני אוהבת בבן זוגי ואילו תכונות לא וכנ"ל לגבי עצמי..."

אתי@

New member
../images/Emo6.gif לבעלי יש אחות קטנה בת 8 וחצי

כשהיא היתה יותר קטנה, יותר בלונדינית ויותר לבנה, כל הזמן היו שואלים את אמא שלה אם היא המטפלת
לאף אחד לא הסתדר שכזאת לבנונית-בלונדינית יצאה לכזאת שחומה
כנ"ל עם האחים הגדולים שלה - לאנשים קשה להאמין שהם משפחה.

תוכי

New member
טוב...

אז בעלי רוצה שהילדים יהיו דובונים כמוני - ולא מוכן לילדים רזים לגבי אופי אף פעם לא דנו בזה לדעתי לילד צריך להיות אופי קצת ממני וקצת ממנו - הסבלנות שלי, ומבעלי עומק מחשבה לפני עשיית דברים שהילד ידע להעסיק את עצמו מבלי לשגע אותנו- לדעתי לא זוכרת מה עוד פרטים יהיו בהמשך .........

צילולה

New member
אני אנסה לחשוב...../images/Emo22.gif

שנינו חיצונית די דומים:רזים,אותו הגובה ועם שיער בהיר, כך שמהבחינה הזו אין בעיה.. במחינת האופי.. לא הייתי רוצה שהילד/ה (עם עדיפות לילדה..
)יקבלו את הביישנות שלי, בד"כ כשאני ליד אנשים חדשים די קשה לי להשתלב ורק אחרי שאני באמת מכירה אותם אני נפתחת.. ניר לעומת זאת מאד חברותי ואיפה שלא ישימו אותו הוא ישר ימצא נושא לשיחה עם מי שיהיה לידו,ואת זה אני רוצה שהילדים יקבלו! הייתי רוצה שהם יקבלו את הסבלנות שלי,ושלא יקבלו את העקשנות הנוראית הזו של ניר. ואני צריכה לחשוב על מה עוד...כי כלום לא עולה לי עכשיו..

shelycat

New member
עמית ואני מאוד דומים........

עמית ואני מאוד דומים מבחינה חיצונית (לדעת רוב האנשים) והמון פעמים טעו לחשוב שאנחנו אחים בגלל זה, כך שמבחינת מראה הסיכוי שילד שלנו לא יהיה דומה לשנינו הוא די קטן. כך שילד שלנו יהיה בהיר עם עיניים ירוקות או כחולות בכל מקרה ויש סיכוי גדול לכך שיהיה בלונדיני או ג`ינג`י לכל היותר יהיה לו שיער חום בהיר.

fila

New member
אני מודה שחשבתי על זה לא פעם

ואפילו דיברנו על זה אני והוא... אז ככה אני הייתי רוצה שיהיה לילד/ה שלנו את האינטיליגנציה שרכשתי לעצמי את ההשכלה והמוטיבציה להשיג כל מה שאפשר בחיים האלו , כלומר להנות מהם לא פחות מלהשתעבד לשגרת היומיום. אני בהחלט לא מאחלת לו את התנודות שלי במשקל
אבל כן שיער כמו שלי (אני ממש רוצה ילד/ילדה עם שיער חלק
) שיהיו גבוהים כמו שמעון וסובלניים כמוהו, שתהיה להם את יכולת ההסתגלות שלו לכל מצב נתון ואת חכמת החיים שלו שיהיו חרוצים כמוהו ועם כח רצון כמו שלו (בדיאטות בעיקר) שיהיה להם עור כהה קצת כמו שלו כי אני ממש בהירה, שיהיו רגישים כמוני , אולי קצת פחות אבל בעלי חוסן נפשי כמו שמעון, שמפגין חוזק גם ברגעים קשים. שיהיו ליברליים בדעותיהם כמוני וידעו לקבל את הזולת ודעותיו השונות.

חחחחחחח

את המראה שלי והראש שלי.... לא, בעצם... את המראה שלה והראש שלה.... לא, אני יודע את הראש שלי, האופי שלה והמראה של השכן.... מה זה חשוב, העיקר שתהיה בריאה (מה לעשות, לא בא לי על בנים)

למעלה