עוד אלכנוס חדש :)

עוד אלכנוס חדש :)

אממממ... (זה מתוך יאוש כמובן) שכל אחד ייכתוב... 1 - מה המורל שהוא הכי אוהב 2 - פעולה מגניבה שהייתה לו 3 - פאדיחה מהמח"נק 4 - סתם חוויות מהמחנ"ק....

אני אתחיל.....

1 - המורל זה..... אמ..דבר אליי יפה, והשני שאמרתי פעם עם המחיאות כפיים ואז אוווווה ואז שוב ואז מצדה 2 - פעולה.....חחח הזה שעשינו פסל...זוכרים כבר סיפרתי..לא כל כך מזמן.... 3 - פאדיחה!!! אמממממ בלילה השני של המחנ"ק אז מזה לא הרגשתי טוב וזה, עכשיו זה לא כל כך פאדיחה נשמע כמו שזה היה :) אמ...פשוט.....לא יודעת כי בכיתי וזה ולא נתתי לאנשים לגעת בי וצרחתי עליהם קצת :) חחח רוצים לשמוע משהו מצחיק? כזה הלכתי עם מישהו לשטוף פנים ואז בדרך כבר לא יכולתי ללכת ואז כזה ישבתי והוא ישב מצד ימין שלי חחחחחח ואז זה עשה לי בחילה להזיז את הראש כל הזמן זה היה מצחיק אבל אז לא כל כך בעצם... כן כן פאדיחה. חוויות - לא יודעת משהו מסויים...היה פשט מ-ד-ה-י-ם

טאאאאםםםם

המורל- אני חושבת שדבר אליי יפה ומורל להנהגה... פעולה- את יודעת כמה פעמים עשינו שרשור כזה?! פאדיחה- קודם כל ה"פאדיחה" שלך זה בכלל לא פאדיחה!!! אה אה יש לי פאדיחה בחלוץ הנהגה גיליתי שכל השכב"ג חושב שאני דלוקה על איזה ילד אחד מהגדוד שלי שזה ממש ממש ממש לא נכון וגם יש לו חברה והיה לי כ"כ לא נעים באתי אחרי זה לחברה שלו ואמרתי לה שאני לא דלוקה עליו וזה וכל אחד שאמר לי איזה הערה התחלתי לצעוק עליו שזה לא נכון... זה ממש עיצבן אותי!!!! אררררר זה היה ממש מפדח כי לא יודעת... אבל הוא לא חשב שאני דלוקה עליו (מזל) ועכשיו הם חושבים שאני דלוקה על מישהו אחר אבל לפחות אני יודעת על זה אז אין לי פאדיחות גם זה לא נכון... אבל עכשיו הם עושים את זה רק להציק לי...

אה ו.. חוויה:

שהיו כמה חניכות מכיתה ה´ שמזה עצבנו אותי כי הם סיפרו כל מיני שקרים על אח שלי לרכזת והרכזת התעצבנה עליו... בכל מקרה עליתי למחסן ואז סיפרתי את זה לשבתאי (המחסנאי השני) בכל מקרה הוא אמר לי שהוא ינקום להן על זה ואז שהיה את המפקד האחרון מתי שמחלקים פרסים אז אני ושבתאי נשארנו בשבט ואז לקחנו קמח מהמטבח ושמנו לכל הבנות קמח בשקי שינה וגלגלנו את כל השקי שינה בחזרה ואי זה היה כ"כ מצחיק כמה שהם בכו אחרי זה חחחחחחחחח הקטע הוא שעדיין לא יודעים מי שם את הקמח בשקי שינה הם חושבים שזה הק´ בנים חחחחחח ואי איזו נוסטלגיה....

אממ

המורל שאני הכי אוהבתת.....אממממממ אני מניחה ש....אוח לא יודעת אני אוהבת את כולםםם אולי הכי את...לא יודעת! פדיחה? וואו היו הרבה הכי גרועה? טוב אני אכתוב עוד מעט חוויות מהמחנק: אממממ היה נחמד וזה ואז ביום האחרון עשינו שיר למדריכים שלנו ואיזה ילד אחד הלך והתחיל לשיר את השיר למדריכה... ואז התעצבנו עליו ואז התחיל ריב בנים בנות והיה מעצבן וזה בעיקר מה שאני זוכרת מהמחנק אאאהההה וואי ביום הראשון שלי במחנק ח´ -השנה- אז עשינו מורל חייתי אנחנו מעפילים-גדוד ז- עין גדי-גדוד ט´ ושכבג וואי רצנו המון וכולם הזיעו כמו חיותתתת וכל הצבע גואש שכבר התייבש נהיה שוב פעם נוזלי והיה מצחיק וכיףףף ויום אחרכך הייתה לנו גיחה והיה מאגניבב ביותר אז לא היינו בסיבוב מורל ויום למחרת התייבשתי ולא הרשו לי לצאת לסיבוב מורל.. וזהווווווו

אז אני אמשיך...../images/Emo13.gif

1. אני מתה על כל המוראלים
! לא יודעת להחליט...! אולי "הדם שלנו הוא ירוק, ואנחנו לא נשתוק, שבט שיקמה נשמה, שבט שיקמה מילחמה!" או ה"וואללה, נידלקתי!"... אני אחשוב על זה
2. פעולה מגניבה - שלימדו אותנו ליכתוב פעולה, עשינו לנו את זה כמו ב"של מי השורה הזו" שמישהו מכין עוגה עם ידיים של מישהו אחד, זה היה ממש מצחיק וכיף
! 3. פאדיחה? במחנ"ק? לא זכור לי.... באמת... אני אחשוב על זה... 4. חוויות מהמחנ"ק - יש המון!!! אני צריכה פורום שלם רק של "החוויות שלי מהמחנ"ק"
אהם.. משהו מעניין... יש
! ביום השני של החלוץ הייתי תורנית מיטבח, עזרתי להורים שם לירחוץ כלים והכל, ואז הם היו צריכים משהו מהאקונומיה והאקונום לא היה אז הלכתי להביא, ופילחתי מישם קצת אז בימקום 2 כרובים שהקציבו לנו הבאתי איזה 10
, וההורים כ"כ היתלהבו עש השפכו אותי למשרתת שלהם לכל המחנה...
כל פעם שצריך משהו לא קוראים לאשר האקונום, קוראים לנועה הפלחנית...
הבאתי להם כל מיני דברים שאף אחד לא קיבל, כל מיני תבלינים ואקסטרות אוכל... פעם הבאתי חבילה של איזה 200 סוכריות על מקל...
! לאנשים באקונומיה כבר נימאס ליראות אותי והמיטבח הפך לבית שלי...
עוד חוויות - הפילוחים של החולצות והכובעים...
הפכתי בשכב"ג ל"רב פלחנים" רוצים כובע מונוסון - קוראים לנועה, רוצים חולצה - נחשו למי קוראים...
! זהו... כתבתי המון נועה.

מצאתי פאדיחה, אבל זה לא משהו מצחיק

מצחיק, אלא סתם דברים מעצבנים...! אז היה לנו את היום ירוק, ונתנו לי להדריך עם עוד מישהו קבוצה של 18 ד´לדים קטנים ומעצבנים... כל היום ירוק הזה היה פאדיחה אחת גדולה... דבר ראשון אני והמדריך השני כל הזמן רבנו והיתווכחנו, החניכים כבר צחקו עלינו, לא הסכמנו על כלום... פשוט כלום.... וזה היה עוד ביגלל שהייתי מחוממת עליו ביגלל שכשאני ושאר הצוות ישבנו ליכתוב את הפעולה (שעתיים ליפני...) הבן ז**ה הזה ישן... עכשיו תתארו לעצמכם איזו פעולה מפגרת יצאה לנו כי גם לא היה לנו ממי לקבל עזרה, רק אנחנו - 4 חמשושים כתבנו אותה וגם כתבנו אותה על רגל אחת שעתיים ליפני... הד´לדים האלו רק עשו פוזות, והיו עייפים ולא היה להם כוח... ורק עשו בעיות...! וכמובן לא עברו את הפעולה... וכל פעם שאיזה חניך ברח לי, או שהיתווכחתי עם השני, בדיוק עבר שם המרכז\המרכז הצעיר\הראשג"ד\המדריך שלי\המדריך שלהם... בקיצור כל מי שלא היה צריך לעבור שם...! בסוף הלכנו כל השבט לעשות מורל בשבטים אחרים והיה סבבה, עד שחניך מהגדוד שלי פגע בטעות בחצובה (שהייתה אמורה להיות אוהל אינדיאני) וכל החצובה הזו נפלה עליו ועל המדריך שלו... איזה מיסכן הוא היה אח"כ... זה ממש ממש כאב! ואז כ-ל, פשוט כ-ל המדריכים הלכו והשאירו אותי לבד עם איזה 60 חניכים מד´ עד ז´, ולא היה לי מושג מה לעשות.... אני עומדת כמו ילדה מפגרת... עד שאיזה ז´יניקית הצילה אותי והתחילה לעשות מורל, והמשכנו להיסתוב בין השבטים ושוב היה כיף... ואני כל הזמן מיסתכלת על השעון, שהיום הזה ייגמר כבר!!! אבל הזמן לא זז... ואני ממש כל שנייה בדקתי מה השעה עד שאיזה חניך בא ושואל אותי: "מה את כל-כך סובלת פה? את כל-כך רוצה ללכת?..." טוב, עד כאן חוויות היום הירוק.... נועה.

אהההם...

1. מורל אהוב- יש 2 שאני מממממממש אוהבת! הראשון- יאאלה טראנסים באלגנים אי אי אילנות! ושהני זה מורל שקטטטטטטטט!! רק שלאף אחד אין מושג מה זה!!1 חפיף נחייה! 2. פעולה מגניבה- היו לי הרבה כאלה! 3. פדיחה במחנ"ק...היה איזה יום, שהיה לנו ממממממש חם וממממש רצינו להתקלח, והמקלחות של הבנות היו מפוצצות, אז נכנסו לשל הבנים... ואאהםם.. ראיתי למדריך שלי לשעבר, ולעוד איזה שמיניסט (לשעבר..) את האההם.. זין שלהם!! לא חביב במיוחד! וחוויה מהמחנ"ק.. כולו היה חוויה אחת גדולה !! אבל הכי הכי כיף היה הרפסודייה!! (מקום שנייייייי!!!) מקום ראשון זכו 2 שבטים- שבט אחד בגלל פרוטקציות והשני כי הגיד לו.. אבל אנחנו דכינו מקום שני, אז סבבה לי!

מורל שקט!

ווואו, בטח שיודעים מה זה...! זה אחלה דבר... שרק מזיזים את הידיים
יש אצלנו אחת שעושה כל הזמן מורל מה זה מעצבן, ובאקסטרה-אקסטרה היתלהבות, אז כל הזמן אנחנו אומרים לה: "יאללה, תעברי למורל שקט..." עשינו לה כבר מורל כזה...
זה יוצא מה זה מצחיק...
נועה.

greeneye

New member
אמממ.........

1. המורל האהוב- every body dance now נראה לי... 2. אממ... כל הפעןלות עד כה היו אדירות בצורה לא נורמאלית! 3. אממ... כמו של גלי, בדיוק! וגם ניסו לשדך לי, השכבגיסטים של שבט אחד מחולון- ילד אחד שנורא יתאים לי. אני באה לפגוש אותו כמו שקבענו- הם הביאו לי ילד גוץ ושמן מאד שיש לו ציצים גדולים יותר משלי... פאדיחה... 4. פגשתי ידיד שראיתי אותו פעם אחרונה לפני 5 שנים בערך...

המדריכות (והמדריכים..) שלי אנשים

שקרנים! הם אמרו שמורל שקט זה ייבוא מחול! ואני האמנתי
אבל חפיף אני אחייה.. וואי לא יודעת למה זה מזכיר לי שבכיתה ה במחנ"ק אמרו לי ולעוד מישי ללכת ולהביא דבק סנאדות.. כשהיינו קטנות ומפגרות...

yuyu yop

New member
1234

1 המורל הכי יפה זה דבר אליי יפה ומקרטון עשוייה בטונדה חלודה צבע המחסן וכסף צבע כסף זהו שבט יונתן 2 הפעולה הכי מגניבה לא עולה לי בראש סורי 3 אין לי 4 אוף אין לי כוח לכתוב הרבה אני אכתוב אחוריזה.... דרך אגב מישו ראה אתמול ילדים סורגים???

yuyu yop

New member
זה:::

אווווווווווווו יונתן עולה יונתן עולה יונתן עולה יונתן עולה דבר דבר אליי יפה ו אוווווווווווווווו יונתן עולה יונתן עולה יונתן עולה יונתן עולה דבר דבר אליי יפה ו אווווווווווווווווו יונתן עולה יונתן עולה יונתן עולה יונתן עולה דבר דבר אליי יפה וכו´

Alexis14

New member
אוקיי..

כמו שנראה לי שאת אמרת... שמתופפים ואז אומרים ´אווה´ ואז מתופפים ואומרים יונתן, ואז מתופפים ואומרים יו ואז מתופפים ואומרים יונתן. וגם את דבר אליי יפה.. וגם בתחילת השנה קראנו לקבוצה שלנו (אח"כ שינינו..) ´עולם הזנות והפשע של פינוקיו´, אז היה לנו שיר כזה {מבוסס על ´היי בייבי´}: heeeeee.... hey baby- או... אה.. (כאלה תנועות עם הידיים.. שמכניסים ומציאים.. יו נואו..) I wanna know oh oh oh איך היה אתמול? אה... אה... ופדיחה מהמחנ"ק אין ממש.. יש לי מהמחנ"ק שעבר- זה לא בדיוק פדיחה אלא משהו לא נעים.. שהייתי חולה והקאתי לידיד שלי על המזרון שטח ואח"כ בכיתי חצי שעה כי הרגשתי לא נעים.. וחוויה- נכון יש את השוקת שבה מצחצחים שיניים ושוטפים ידיים ורוחצים כלים והכל? אז אני וכמה חברות שלי היינו מממממממממממממש מחורפנות והמצאנו כל מיני שירי מורל לשוקת.. היה קורע

יו... מצאתי פדיחה מהמחנ"ק...

כמה ילדים משהשיכבה שלי ניסו לעבוד על ו´וניק אחד, הם אמרו לו שיביא מטען לורדים, ואז במחזן הביאו להם איזה תקע עם מנקה מיקטרות ואיזה בורג כזה שמילבש על לורד. ובמחנ"ק היו לנו עמודים עם נקודות חשמל... אז הילד הזה שם כפפות (שלא ייתחשמל...) והכניס את "מטען לורדים" לתקע... ואז אחרי כמה דקות שהמיסכן מחכה שהלורד ייטען - וכבר מתחיל להבין שעובדים עליו, באתי ואמרתי לו שאני אבדוק את זה, ואז איך שלקחתי את זה הוא ברח והבנים מהשיכבה שלי כימעט הרגו אותי...
נועה.

ט-ע-ו-ת-!../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

נועה, הוא ידע שעובדים עליו, הוא פשוט רצה להעביר את הזמן בזמן שאנחנו עבדנו קשה ובנינו את הערסלים השאווים שהיו לנו
חחחח.. זוכרת את המלחם סנדות והכופת חבלים?
ד"א.. חזרתי לכתוב בפורום.. ולא הייתי מלא זמן כי הייתה לי בעיה במחשב.. אבל עכשיו הכל בסיידר!
ומי שלא מכיר אותי, אני ליאור בת 13 משבט שקמה אזור, גדוד שניר.
לזכר רון ארד

חזרתי!!!

לא הייתי פה כמה ימים כי הייתי בטיול שנתי של ח´...אני משצ"ית בכל מקרה חזרתי... טוב אז ככה 1. אני מניחה ש המורל שולחן.....ונדלקתי.....והדבר אליי יפה הוא גם בסדר..... 2. הממממממ פעולה.....כל מיני לא יודעת..... לא היו לנו כל כך הרבה פעולות השנה כי כל שבוע המדריכים מוצאים תירוץ אז זה יוצא לנו שיש לנופעולה פעם בשבוע וגם כשיש פעמיים בשבוע אז אנחנו מיעוט....לא חשוב אני אחשוב על פעולות משנה שעברה 3. פאדיחה....אני בטוחה שמשהו קרה כי תמיד קוראות לי פאדיחות אני פשוט צריכה להזכר... 4. וווואוו אני יכולה לכתוב מלא!!! טוב אז המסדר ההנהגתי היה ממש גדול!!! כל הזמן שמעו אותנו וראו אותנו!!1היינו עם בלונים צהובים וכחולים וכל הזמן עשינו מורל......וכשזכינו בפרסים שלנו...מקום 2 שער מקום 3 תורן מקום 3 בטיחות.......נראה לי שזהו...לא זוכרת כבר............איך שמחנו!!! ובדיסקו אחר כך היה כל כך כיף באו אלינו מלא אנשים משבטים אחרים והשכבה שלי רקדה כמו מפגרת היה ממש כיף!!! ביום ספורט חחחחח היה מצחיק בקטע עם הגדוד מפרדסיה...הגדוד של קרן...חחח ה"ריב"....... ובכלל כל ערב היה ממש כיפי! כל פעם היה משהו......ההבטחה הדיסקו הערב שחברה שלי התחרפנה וכולם צחקו עליה כי היא התנהגה כמו מפגרת...ואני לא מגזימה היא פשוט כמה מהשק"ש פתאום ואמרה יווו בא לי לרוץ והיא התחילה לעשות כמה סיבובים סביב השבט.......ואז האי עוד התחילה עם אנשים משבט הדר......שעכשיו בי´ שקרה לי גם משהו איתם מלאאאאאאאא דברים קרון היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה