עוד ארבעה ימים ערב חג

עוד ארבעה ימים ערב חג

מה אתם עושים בחג? מה קונים מתנה ? למי ? יש אורחים ? איך אתם מאחלים שנה טובה? במייל ? sms ,דואר?טלפון ? מה אוכלים אצלכם בראש השנה ?

התשובות שלי לשאלון:

מה אתם עושים בחג? נוסעת לסבא שלי לבית אבות בירושלים וישנה איתו וחוגגת אצלו. מה קונים מתנה ? למי ? אפשר לכתוב רכה או להביא איזה דבש או תפוח... יש אורחים ? לא עניתי על זה? O: אה, לא ^^" אבל יכול להיות שאני גם אלך לאחותי ואחגוג איתה ואוכל אצלה בחג, בגלל שהיא נשואה, והיא גם גרה בירושלים... איך אתם מאחלים שנה טובה? במייל ? sms ,דואר?טלפון ? טלפון, אימייל, בפורום, אבל גם אישי- פנים מול פנים. אפשר גם להביא חיבוק ולאחל שנה טובה.. מה אוכלים אצלכם בראש השנה ? רימון (לא רימון יד, הדבר האדום המצ'וקמק הזה עם הכתב והגרעינים...), ראש של דג, דבש, תפוחים, דבש, תפוחים...

dirty look

New member
:]

מה אתם עושים בחג? אוכלים XDDDD מה קונים מתנה ? למי ? לא ממש
יש אורחים ? בד"כ לא איך אתם מאחלים שנה טובה? במייל ? sms ,דואר?טלפון ? בד"כ פנים מול פנים... :] מה אוכלים אצלכם בראש השנה ? לא יודעתXD כל מיניXD

../images/Emo76.gif

מה אתם עושים בחג? משתעממים, אני לא אוהבת חגים (תהרגו אותי!) מה קונים מתנה ? למי ? לא קונים :) יש אורחים ? לא נראה לי איך אתם מאחלים שנה טובה? במייל ? sms ,דואר?טלפון ? מייל וSMS לאנשים חשובים :) מה אוכלים אצלכם בראש השנה ? תפוח בדבש
(על הדבש) ואם כבר, אז- חג שמח!

חג שמח לכולם! D:

שתהיה לכם שנה מתוקה ^^ ואם מדברים על מתוק- תודה בתאל על השוקולד! D:

אני יכולה לאכול הכל עם שוקולד מצידי ../images/Emo3.gif

אפילו מלפפון עם שוקולד אם אפשר.. ואפשר XD וזה גם מאוד טעים! O:

למעלה