עוד אתגר ברשימה

עוד אתגר ברשימה ../images/Emo6.gif

מעלה העקרבים (כביש) נראה לי תמיד כמשהו בלתי אפשרי - סופשבוע בחצבה עם המשפחה - סיבה טובה לרכיבת כביש וישר עולה בראש המעלה... טוב אז העמסתי את אופני הכביש וביום חמישי 7 בבוקר יצאתי מחצבה לכבוש את המעלה. אחרי 24 ק"מ אני בתחילת העליה מסתכל למעלה וישר מוריד את הראש - קדימה כל מה שמעניין אותי אלה רק 20 המטרים שלפני הגלגל הקידמי. מוריד להילוך הכי נמוך ומתחיל לדחוף - בסיבובים הזוית ממש בלתי אפשרית והרגלים לא זזות בישיבה - עולה לעמידה - עוד סיבוב ועוד אחד 18 פניות חדות בסה"כ - נלחם על כל פידול - הדופק עומד יציב על 165 והנוף של בקעת צין נפתח במלא הדרו. אחרי 3.5 ק"מ ו 350 מטר לגובה מגיע לאנדרטה - מנוחה קצרה וחזרה לחצבה לארוחת בוקר. המשימה הושלמה.

בכלל לא ../images/Emo11.gif

מעלה העקרבים מסתיים באנדרטה של חיל ההנדסה. אחרי זה זוהי סתם דרך (יפה מאד ) עם עלייה מתונה . וחוץ מזה צריך לחזור לארוחת הבוקר

נכון ומאז ../images/Emo26.gif

יש לי טראומה מהעליה הזו - זה היה ב 11 לפברואר 2003 אז עליתי אותה עם אופני שטח כולל 4 הפסקות חמצן בדרך. הפעם עם אופני כביש ללא הפסקה ועם מלא חמצן....

shl17

New member
יכול להיות שעם אופני כביש

זה יותר קשה לאופני הרים זה לא סיפור מי יודע מה. אגב ביום שישי זיהינו את סימני הצמיגים שלכם בנחל חימר (אחלה מסלול)

את נחל חימר ../images/Emo26.gif

הגדרנו כמסלול היפה ביותר בנגב
אבל התואר הזה הוא בטח זמני בלבד

abHaim

New member
../images/Emo12.gif סימני גלגלים../images/Emo35.gifמהר לחזור ולטשטש

לפני שאלונה תלשין לרשויות

alonaski

New member
../images/Emo140.gif אלונה היתה שם!...

אלונה בחרה את המסלול!...
ואלונה השגיחה הייטב שאף אחד מאתנו לא השאיר שום סימן בשטח!
בודאות!! (לפחות לא סימן שהוא בולטיותר ממה שמשאירים אחריהם הולכי רגל!...). ואלונה מודה לך על הרגישות ותשומת הלב לעניין!
******** הכותבת... - היא אלונה!

רֶשֶף

New member
בתור ממציא חובב (בשעות הפנאי)

אני מתכבד להציג את הפטנט האחרון בתחום הצמיגים. פאר היצירה של מעבדות 'רֶשֶף תעשיות פרוקטולוגיות בע"מ' לצמיג החדש אנחנו קוראים נָאג' (או בלעז NAG, שזה ראשי תיבות של Nature & Animals Guardian). ה-NAG Rubber Compound מורכב מגומי ערביק המופק מעצי גומי טבעיים לחלוטין (ולא מזיקוק נפט המזיק לטבע) בשילוב אבקת פָרסוֹת גמלים (רק אלו שנשרו לבד. תהליך הייצור נמנע מפגיעה בגמלים חפים מפשע) לשיפור האחיזה. כמו כן מוסיפים לתרכובת חומר המופק מבלוטות של כלבות מיוחמות והגורם לכלבי רועים אכזריים ומזדמנים להיות ידידותיים במיוחד, לכשכש בזנבם לקראתכם ולאונן על הצמיג באובססיה. הצמיג אינו שחור, אלא בצבע חול מדבר בלונדיני, למניעת השארת סימנים שחורים על סלעים, והוא אורגני לחלוטין. אפשר לנטוש אותו בשטח ללא חשש, או ללעוס אותו כמו מסטיק. הוא מכיל מינרלים, חלבונים וסיבי קבלר תזונתיים. במקביל אנחנו שוקלים לפתח פנימיות חומר המכילות ג'ל אנרגיה במקום ג'יפה. ניתן למצוץ אותן במקרי חירום או סתם כש"הרָעַב הקטן מציק". כאות הוקרה ליקירת הפורום, ולרגל השקת מספר מוצרי... אהממ... גומי נוספים, אנו שוקלים לכנות את כל סדרת מוצרי הגומי היחודי שלנו בשם המסחרי: Alona Rub-Her. ******* הכותב הוא
חסר תקנה והוא מצהיר כי לא היתה לו כל כוונה לפגוע באף אחד ומקווה שההומור הדלוח והנמוך התקבל ברוח טובה (ואם לא, ניתן לחבוט בו נמרצות במפגש הפורום הקרוב עד שיבטיח לחזור למוטב) *******

יש פתרון פשוט יותר../images/Emo12.gif../images/Emo62.gif

הרי החומר הזה כבר יוצר על ידך - סוליות הלדר שאתה סוחב לכל טיול ישמשו כחומר להכנת צמיגי שטח ידידותיים לסביבה בהכנה ביתית.

איתי נ

New member
ג'יפה ממקור טבעי

אפשר למלא לצמיגים ג'יפה ממקור טבעי. בשביל יבבני המשקל מפתחים הכלאה עם דלורית.

viczan1

New member
הראש היהודי ממציא לנו פטנטים../images/Emo79.gif

ככה בטוח לא משאירים סימנים

alonaski

New member
חחח!!! ../images/Emo6.gif גדול!!! דרור, איתי, רשף!

אין אין אין עליכם!!!!
יש לי רק תיקון ותוספת קלה: הגומי ערבקום מופק מאלת המסטיק שגדלה בר ובשפע בחבל הים תיכוני שלנו בחברת החרוב!
על גבול החבל הפיטוגאוגרפי הקרוי: אירנו טוראני! הלדר של רשף אולי ישמש כפס-לדר-הגנה בגלגל!
ואני כבר התחלתי בפיתוח אופנים חדשים עשויים מ... מרציפן!!!
מרציפן גולמי! (גדי אלוני טרם את השקדים המולבנים
). (רשף - אני הולכת להלשין עליך לעמית מהשרון!
אני חושבת שמגיע לך להכנס לרשימת "ידידי כדור הארץ"!
אני מניחה שאגודת "ידידי כדור האקסטזי" לא תסרב לוותר עליך...
)

shl17

New member
גם אותכם רדפו כלבי הבדואים

בעליה על צלע ההר ?? זאת שלפני הירידה לערוץ ששם כמובן מצאנו את העקבות נונונונונו!!!!!!!!!!

למעלה