עוד בדיחה על דג הזהב

paluta

New member
עוד בדיחה על דג הזהב

אחד הלך לדוג ופתאום, על החכה דג זהב אמר לו הדג: אם תשחרר אותי בחזרה אל הים אמלא כל משאלה שתבקש ענה הדייג: האמת היא, שאין לי צורך בשום דבר. יש לי כסף, בית, אישה נפלאה ואוהבת, ילדים מקסימים – הכל. הנה, אני אשחרר אותך מבלי לבקש דבר. הדג היה ממש נפעם מהג´סטה האנושית ולכן התעקש: אני חייב לך את חיי. בקש משהו. כל דבר שעולה על דעתך. חשב הדייג ובסוף ענה: אתה יודע מה, אם אתה יכול ולא קשה לך, תעשה שאני ואישתי נגמור ביחד. אין בעיה אמר הדג, קיבלת. תיהנה. למחרת שמע הדג את הדייג עומד באותו מקום ושואג: דג זהב, דג זהב, ענה לי! הדג זכר את טוב ליבו של הדייג ועלה על פני המים: מה קרה? שאל את הדייג. הדייג ענה: אל תשאל ! אתמול בערב הלכתי לשחק קלפים עם כמה חברים. באמצע הלילה, תוך כדי משחק גמרתי פתאום במכנסיים...

zoharfi

New member
חחח - חזק - עוד בדיחה...

ביל גייטס הולך לדוג... לפתע מוציא דג זהב קטן... אחרי התלבטות קצרה מחליט לזרוק אותו חזרה למים, בבואוא לעשות כן, פותח הדג לפתע את פיו ואומר "רגע, רגע ומה עם משאלה ?" עונה לו ביל: "בסדר, מה אתה רוצה ?"...

zoharfi

New member
מה יש לך אייקון משלך ?! ועוד צוחק?!

מאפיה ?! כמנהל הפורום ?! גם אני רוצה!

../images/Emo6.gif אין מה לומר, אתם מפציצים היום !

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
בדיחות מצוינות, המשיכו כך.

zoharfi

New member
המשך הבדיחה...

עונה לו הדג:"אשתך #$#@% עם החבר הכי טוב שלך עכשיו ביער!" רץ מהר הדייג ליער... חוזר כעבור כמה דקות...מתגלגל מצחוק. שואל הדג מה קרה ? עונה לו הדייג:"איזה חבר הכי טוב שלי, אני בקושי מכיר אותו..." סיום נוסף עונה לו הדייג:"איזה יער ?! בקושי שני עצים..."

ועל אותו הדג......

נתפס דג זה שנית על חכה של דייג במרינה בהרצליה. והנה שוב פתח הדג את פיו וביקש לשחררו.. וזאת בתמורה לבקשה שיבקש הדייג.. חשב וחשב הדייג ולבסוף אמר לדג .." תראה יש לנו מדינה קטנה . אנו מוקפים אויבים. כולם רוצים לחסל אותנו. וגם לנו הדייגים אין תקווה בים הגדול.. עשה משהו שיהיה לנו טוב. הנה אני מביא מפה של הארץ ואני הראה לך את גבולות ארצינו הקטנטונת. בחייך עשה משהו.. אמר לו הדג. שמע אני באמת לא יכול .. מה לי ולגבולות הארץ אני חי בים .. אני לא מבין בגבולות.. בקש משהו אחר.. חשב הדייג וחשב ...ואמר לו לדג.. עשה פעם אחת שאישתי הפולניה.. תעשה לי סקס אורלי טוב .. רק פעם אחת.. אמר לו הדג.. שמע במחשבה שניה.. לך תביא את המפה של גבולות הארץ..

paluta

New member
מה רוצים מהפולניות !

הפולנים \ פולניות עם מתורבת שהמציא המון דברים נפלאים לאנושות למשל במאה ה 14 הפולנים המציאו את מושב האסלה ואת הקרש ( הכיסוי הזה שאנחנו אף פעם לא מרימים) נכון שכעבור 100 שנה אחר כך באו האנגלים והוסיפו את החור באמצע .....

למעלה