עוד בוקר רע...

עוד בוקר רע...

כמו בכל לילה, גם הפעם התעוררתי לא אחת בלילה אבל נראה לי שיתכן ובמצטבר ישנתי יותר מבלילות האחרונים.
אתמול קמתי בבוקר ונסעתי לבית של ידיד כדי להעיר אותו.
נשארתי אצלו בדירה בזמן שהוא הלך, רציתי לעשות עבודה וחוץ מלהתפלש במיטה זוגית עם מזגן או לשבת במחשב, לא עשיתי כלום.
כשהוא חזר הייתי ממש מתוסכלת מהיחס שלו אלי.
אמנם המשכנו לפעילות יותר כיפית אבל התסכול המשיך.
אולי זו רק אני ואולי הוא לא בסדר...
לא יודעת, יודעת רק ששוב איבדתי 100 ש"ח. ומתי גיליתי? כרגיל כשכבר הייתי צריכה לשלם.
זה תסכל אותי עוד יותר.
כשהוא חזר הביתה (בשעה יותר מאוחרת) הוא עשה חיפוש יסודי אצלו בדירה והשטר לא נמצא.
זה הכניס אותי להיסטריה ובכי בכל פעם שהתעוררתי וגם החלומות היו מזוויעים בהתאם.

ועכשיו בוקר, שוב מצוננת (כמו בכל יום בבית, רק שאני לא יודעת אם זה כבר נטו האלרגיה שיש לי כשאני בבית או צינון אמיתי).
חסרת כסף כי איבדתי את מה שהיה לי ואין לי ממה למשוך עד המשכורת.
מתוסכלת מזה שאני כנראה פחות מעניינת אותו ממה שהייתי רוצה.
ולא רק אותו...

רוצה לעשות את העבודה ללימודים ואין לי כוחות בכלל.
אבל אני חייבת ולא יודעת מה עושים.
הייתי צריכה לעשות גם סידורים למשהו שביקשו ממני אבל לא קיבלתי את המסמך ואני מפחדת לפתוח שוב את המייל בהמשך היום.
ובצהריים מישהי ביקשה שאעבוד במקומה.
מאז שהתחלף לי המנהל אני ממש מפוחדת לפני כל משמרת. הוא לא חוסך ביקורת ולטעון שאנחנו בצרות.
ולא בא לי להיות מפוטרת עכשיו...

אני הייתי מלאת רצון במהלך הלילה לפגוע בעצמי והתאפקתי.
נלחמתי בעצמי בטירוף.
אבל כמה כבר כוחות כאלה ישארו לי?
החיים פשוט לא הוגנים ונטולי שקט!
אני בהחלט רוצה למות כבר!

נשמע לא פשוט בכלל. איך את עכשיו?

אולי הצינון הוא בעצם מהמזגן ולא מהאלרגיה? ואם יש לך אלרגיה את מטפלת בה? באלרגיה קלה אפשר לקחת כדורים אפילו בלי מרשם רופא והם מקלים על התסמינים, ניסית?

תרגישי טוב!

רע לי עדיין

כמובן שאני ערה כבר לא יודעת כמה זמן, למרות שנרדמתי עייפה מאוד.
אני משערת שזו אלרגיה, אבל לא שאני מאובחנת כאלרגית למשהו.
והצינון גם יכול להיות ממזגן באוטובוס אחרי הים...
אבל סה"כ אני פחות מרגישה תסמיני צינון כשאני מחוץ לבית לכן אני מאמינה שאני אלרגית.

במהלך הלילה הקודם ובמהלך היום עד הצהריים היו לי התקפי בכי.
וזה עצוב כי אין אף אחד שיהיה איתי או מודע למצבי.
והרגשתי שאני נגמרת ומתפרקת אבל כל כך לבד.
אפילו כאן מלבדך אף אחד לא הגיב.

בצהריים עבדתי אז נאלצתי לשים את המסכה שלי ולשדר עסקים כרגיל.
אבל מבפנים הכל בוער ועומד לשרוף אותי.
גם עכשיו אני ערה כבר לא מעט זמן ולא מצליחה לישון ועוד מעט צריך לקום ליום מטורף שמלחיץ אותי מאוד.
נמאס לי להעביר שאת הימים שלי בחרדות ובעצב כבד מאוד.
אתמול, בעיקר בלילה האמת, הייתי מלאת רצון וצורך לפגוע בעצמי, לא להתאבד אבל לעשות משהו שיפגע.
אולי בולמוס, אולי בליעת כדורים... זה פשוט מה שהיה הכי זמין ונגיש.

זה מתסכל אותי שרע לי כל כך ואני עוברת את הכל לבד,
פשוט כי אני לא מעניינת אף אחד, כרגיל.

מצטערת לשמוע

יש מצב לשתף במצבך מישהו מעבודה? אפילו רק כדי לשתף ולא להרגיש כל כך לבד.

לפעמים כשקשה לי אני יוצאת מהבית אפילו בלי סיבה, סתם לקניון או משהו כדי לראות אנשים שונים, להתעדכן בספרים חדשים ולהרגיש אווירה שונה. אולי תנסי את זה?

ואיך את עכשיו, איך היה בעבודה?

בעבודה אין לי חברים

כאילו אני ממש מסתדרת עם כולם או עם הרוב אבל זה לא יחסי קרבה וחברות, בטח שלא ברמת שיתוף דברים אישיים.
אני עובדת כולה פעם בשבוע, רק בימי שבת.
כל שבוע מקבלת רק משמרת אחת ולאחרונה במידת הצורך, כיסיתי להם חורים והוקפצתי לפעמים ביום של המשמרת ובמקרה הטוב יום לפני.

היום הייתי במשמרת קצרצרה של 4 שעות.
היתה משמרת משעממת אבל איכשהו שרדתי בנתונים סבירים וברחתי כדי לנסוע למכללה להגיש עבודה.
עצרתי במקדונלדס ואכלתי, נסעתי לכיוון המכללה ומאחר וראיתי שאגיע מאוחר, נכנסתי לקניון לקנות נעליים (נעליים סגורות פשוטות כי שלי בדיוק נקרעו) וחזרתי הביתה.
יצאתי מפגרת שבכלל נסעתי.
וזה שלא באתי למכללה, אומר שלא הגשתי עוד עבודה...

רע לי עם הרשלנות והבטלנות שלי באי הגשת עבודה.
אבל חזרתי הביתה כי ידעתי שאם כן אגיע למכללה, לא אספיק לחזור לעירי לרופא שיניים ורציתי לא לוותר על הטיפול שלי.
אני עושה טיפול שורש וזה היה אמור להיות הטיפול האחרון אבל לא... קבעתי עוד תור כי השן עדיין פגועה.
שונאת את עצמי ואת חיי!

היי, תחשבי על הצד הטוב

של היום, התקדמת עם טיפול השיניים וקנית נעליים חדשות! כבר שני דברים טובים שקרו לך.

את העבודה תשתדלי להגיש כמה שיותר מהר שזה יהיה מאחורייך.

ואם קשה לך עם רשלנות (לא שהייתי קוראת לזה ככה) אז אולי פשוט יש לך בעיה של ניהול זמן ואת זה אפשר לעשות בתכנון מראש של הזמנים וההתעסקויות שלך.

לכי לישון ולהחליף כוחות ומקווה שמחר הדברים ייראו טוב יותר.

טריגר מעליי (נא לסמן)

מזדהה מאוד עם הצורך לפגוע בעצמי. אני מבלמסת בטירוף בימים האחרונים, מותחת את קצה גבול היכולת שלי, אני אכזרית במיוחד. בודקת עוד ועוד דרכים לפגוע בעצמי (בואי לא נפרט כאן). את לא לבד, קופיפה, את אתנו. ואותי את מעניינת, אני בטוחה שגם את כולם פה. סליחה שאין לי זמן לקרוא את הכול, אבל אני עושה כמיטב יכולתי ושולחת לך חיבוק צונן וממוזג, אבל חם מהלב.

למעלה