עוד בן אדם ששרון גרם לו לרצות לסיים

יוטו

New member
עוד בן אדם ששרון גרם לו לרצות לסיים

את חייו ע"י רציחתו. (נפשית ) ממש "אין" נפגעים בנפש .. אחת נפטרה לאחר ששרון רצח אותה נפשית - עכשיו יש עוד משהו שנרצח נפשית ע"י שרון http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200508/20050831171703.htm

One Echoe

New member
פאנט.

לא צריך להתייחס לזה ברצינות רבה מדי. אלה אנשים פאנטים שחושבים שזה שהם יציתו את עצמם זה יעזור במשהו. שרון לא אחראי על כל מי שיתאבד עכשיו.

Rotema3

New member
אתה צוחק נכון???

מה זה חוסר רגישות הזאת?! פנאט? פנאט??? מי אתה שבכלל תעיז לשפוט אדם שחייו קרסו. בשבילך זה כי "העבירו אותו דירה". בשבילו זה אחרת. לך תדע כמה זה הפיל אותו! איפה הרגישות לחברה הא?.

יוטו

New member
כן .. גם העניים שמתאבדים בגלל

יאוש פאנט ? שרון כן אחראי , ולא רק אחראי - הוא אשם בזה !

יוטו

New member
אני במקום שרון הייתי מתאבד ..

גורם לאנשים אחרים למות .. איך הוא יכול לחיות עם זה ?

One Echoe

New member
חבוב,

כל מהלך מדיני בסדר גודל שכזה יגרום לאנשים להתאבד, ולא להיות מרוצים. מה לעשות-זו המציאות. ואם אני צריך להסביר לך למה אין להשוות את העיניים כנראה שאתה במצב לא משו:)

אתם שוחכים

אתם שוחכים את כל אותם חיילים שהמתנחלים רצחו, וגרמו להם להירצח (פיזית, לא נפשית)

יוטו

New member
../images/Emo31.gif תפקידם של החיילים זה להגן

על הארץ ועל האזרחים שלה .. ! זה אתם השמאלנים גרמתם לחיילים למות - אם הייתם מטרנספרים את הפלסטינאצים לירדן (=פלסטין מדינתם) לא היינו זקוקים לרוב הצבא שיש לנו כיום ..

Rotema3

New member
מה עם אלו שאתה רצחת?

ושאתה שוב רוצח עם הגרוש? רוצח.

לא רצחתי אף אחד

בסה"כ גרמתי לכמה אנשים לעבור דירה, ואפילו עזרתי להם בזה. נתתי להם פיצויים כספיים ועזרתי להם בהובלה ובכל התהליך. מאות ואלפי אנשים עוברים דירה כל יום ואף אחד עוד לא מת מזה. כמובן שלא אני אישית, אבל אני כאחד שתומך בהתנתקות.

Rotema3

New member
הכוונה היא.

לחיילים שהגנו. מגנים. יגנו. ואקסטרה יגנו {גרוש}. עליך.

KsE

New member
אני אף פעם לא שמעתי על רצח נפשי

זה מוגדר בחוק? יש על זה עונש בחוק? היא הייתה מודעת למעשיה וניסתה להתאבד.

למעלה