עוד בנושאי התחלות..

night mistress

New member
עוד בנושאי התחלות..../images/Emo3.gif

מה אתם אומרים על בחורים שבתחילת הערב מבקשים ממך מס' טלפון, ואחרי שאת נותנת להם הם נעלמים ומתקשרים אחרי כמה ימים? אני קוראת להם "הציידים שעובדים בבזק..".. האנשים הכי לא רציניים שיש ומתאימים לפרופיל של "זיין סידרתי"..(פרדון מיי פראנצ').. לדעתי הם עושים אוסף של טלפונים באותו ערב מכל הבנות האפשריות ואח"כ מתקשרים ובודקים פוטנציאל השכבה.. אני רק לא מבינה איך הם מצפים שבחורה תחשוב שהם רציניים שהיא רואה אותם מדלגים כמו פורפרה ומתחילים עם כל דבר שזז ולובש חצאית ..?
נזכרתי במסיבה שהייתי בה והתחיל איתי איזה אחד, אחרי דקה שיחה ביקש מספר טלפון, כמובן שסרבתי..NOT MY CUP OF TEA 10KU..בלי בושה, הבחור אומר לי "חבל" ומתחיל עם בחורה שעמדה צמוד אליי וביקש את הטלפון שלה,וכמובן שהיא נתנה לו..כאילו הלו! אשה! אין לך קצת כבוד עצמי? מה, את סקנד בסט?

כבוד? בדיסקוטקים?

אני ראיתי הרבה שלקחו מספר ושניה אחר כך כבר חיפשו את הבא. באופן כללי אני לא נותת את המספר שלי, אני אף פעם לא יודעת אם בבוקר יתחשק לי לדבר איתו. אם מיישהו כל כך רוצה לדבר איתי שייתן את שלו.

ghatto

New member
וכמה בחורות את מכירה שיהיו אלה

שיזמו את השיחה בעצמן.... ולזאת שפתחה את השרשור - יכול להיות שאת צודקת ויכול להיות שהוא מעט ביישן וחושב לעצמו משהו בסגנון של "על מה אני אדבר איתה?"

duduamar

New member
אכן יש את הטיפוסים האלו...

הם עוברים באופן שיטתי אחת אחת עד שהם משיגים משהו... ועקב טעות הדגימה הסטטיסטית - הם גם משיגים בסופו של דבר.. האמת? צריך לתת להם צל"ש על התמדה...

למעלה