עוד בנושא ספרים לילדים

kloei

New member
עוד בנושא ספרים לילדים

שלום לכולם אני יודעת שהנושא הזה מיוצג בנפרד, אבל אני בכל זאת קצת מבולבלת ואם אפשר הייתי רוצה לשמוע מכם אילו ספרים להקראה, ראשונים בלבד קניתם לילדיכם? בעוד שבועיים מגיעה אימי ואני רוצה לבקש ממנה להביא לי קצת ספרים למורן שהוא בן שנה ו 9 חודשים. קיבלתי מאימי לפני חודשיים את הספר "סיר הסירים " והוא מאוד אוהב לדפדף בו ולחזור על חלק מהמילים ממנו ולכן אני חושבת שהגיע הזמן לעוד ספרים מהסוג הזה (כלומר לא ארוכים מדי- מיץ פטל שהוא קיבל לפני שבוע לא כל-כך עניין אותו ולא הייתה לא סבלנות לחכות ולשמוע את כל הטקסט שבכל עמוד) אז זהו , אם יש לכם המלצות בקצרה רק על הספרים הראשונים אשמח לשמוע.

kloei

New member
עוד על ספרים לקטנים

אני יודעת שהנושא הזה נכתב כבר, אבל אני עדיין מעט מבולבלת והייתי רוצה לקבל מכם המלצות לספרים ראשונים שקניצם לידיכם להקראה. מורן בן שנה ו 9 חודשים והוא קיבל את הספר סיר-הסירים שהוא מאוד אוהב ונהנה לחזור על מילים בודדות בכל עמוד, אבל למיץ פטל עוד אין לו מספיק סבלנות (טקסט ארוך מדי בשבילו) תודה

kloei

New member
אופס חשבתי שההודעה הראשונה לא

נכנסה, אז אפשר בבקשה להתעלם ועדי אני מצטערת. את יכולה למחוק את ההודעה הזאת? שוב סליחה

מיכל אין על מה להתנצל

בימים האחרונים יש המון תקלות במערכת והודעות לא נקלטות... היום זה קרה לי עשר פעמים. לגבי הספרים תסתכלי בטאגליינס יש שרשור עצום בנושא, מאוד מעניין. אני אנסה לעבור עליו ולהמליץ על ספרים קצרים וקליטים ממה שאני זוכרת.

שרונה13

New member
עוד הצעות בשבילך

אליעזר והגזר הזחל הרעב דירה להשכיר מאה סיפורים ראשונים מאה שירים ראשונים ואם את רוצה אני יכולה ללכת להסתכל מה יש במלאי שלנו... שיתאים לגיל...

kloei

New member
כן בבקשה../images/Emo9.gif

הבעיה שלי היא שאני לא רוצה מעכשיו לקנות את כל הספרים ולכן הייתי רוצה לדעת אילו ספרים הם המתאימים לגיל שנתיים בערך ושהם לא עם המון טקסט. דרך אגב את מאה סיפורים ראשונים כבר קיבלתי אבל הוא באמת לא מתאים עדיין כי למורן עוד אין סבלנות לשבת לשמוע סיפור שלא הופכים בו דף כל 5 שניות (הוא מאוד אוהב לדפדף ולהגיע לעמודים שמעניינים אותו ואז לחזור על המילים או הג'סטה שהראיתי לו כשקראנו את הסיפור)

יותם לא היה מחסדי הספרים...

הספר שקנה אותו היה מעשה בחמישה בלונים. אין הרבה מלל. יש הרבה חזרות. הסיפור חמוש מאד. כנ''ל תירס חם. אנחנו לא ניסנו הרבה אחרים. אני בדרך לקנות ספרים עכשיו שהילד מתעניין ומבקש... הבית של יעל לא כל כך התאים. הצב של אורן מצליח לא רע. דירה להשכיר חלש (למרות שאני מעדיפה אותו על כל האחרים). באמת תחפשי את השרשור הזה. היו בו הרבה ספרים עם הערות של הורים לגבי הספרים...

kloei

New member
מצאתי את השרשור אבל

לא היתה בו הרבה התייחסות לגיל הצעיר של שנתיים ובגלל זה אני לא בטוחה אילו מהספרים יתאימו (אני מודה שאני גם לא מכירה את רוב השמות שהוזכרו שם) בכל מקרה "מעשה בחמישה בלונים אני מכירה ונראה לי שהוא באמת יהיה מוצלח.

השרשור הוא עבור ילד בן 2.5

(הפשוש שלי) שרק מתחיל להתעניין בספרים... נראה לי שרוב ההמלצות יתאימו גם לכם.

gmitch

New member
אלונה פרנקל -טיול אחר

ספר קסום - קצת ארוך אבל לא חייבים להקריא הכל -טיול בגוף של נפתלי- וספר נוסף -את זה -סיפור על נועם שצורח ורוצה אתזה

למעלה