עוד בעיות שלי אוף חיים מסובכים>_<

sonic15

New member
עוד בעיות שלי אוף חיים מסובכים>_<

אוקיי יש לי חברים ואני רמגיש שאני לא מכיר אותם טבו מספיק והרבה זמן אני צריך שינוי דיברתי על זה עם חבר והוא אמר שאנ צריך שינוי תדמית והחלטתי ללכת על זה אני יעלים תפצעים יתלבש מגניב אהיה עם ריח טוב אסתפר יפה ובקיצור שינוי דתמית אבל יש לכם עוד עצותבשביל שינוי תדמית? איך להשתנות אבל להישאר אני?><

goldy

New member
תפסיק להיתרגש מגב' מיה גידו והחבר שלה 'כולם'

sonic15

New member
את מדברת על המורדים?

זה נגמר כבר מזמן חחחחח@_@

goldy

New member
אני מדבר על הבוגרים../images/Emo151.gif

הכוונה היא שלא יתרגשו מימה שאומרים עליהם.

עדידה161

New member
גם לי אמרו שכדאי לי לעשות שינוי..

קודם כל אתה צריך להסתכל על עצמך ולחשוב איך אתה רוצה להיראות.. איך א-ת-ה תרגיש הכי טוב עם עצמך.. בקשר לשינוי עצמו תקנה בגדים יפים, אתה יכול לעשות עגיל במקום מגניב חח ממ תעשה אולי קצת צבע בשיער ואתה יכול לעבוד על השרירים בגוף זה מגניב :] בהצלחה =]

SHIRA6

New member
גם לי אמרו בגלל....

שיש לי אף קצת גדול וכולם קוראים לי פינוקיו אבל זה יחלוף לי זה חלף גם לך......אתה א צריך חברים שחושבים שאתה לא בסדר בגלל המראה החיצוני שלך!!!!!

yarou

New member
WTF

לא!!!!!!! אל תשתנה!!!! שינוי תדמית? בגדים מגניבים? אין לי מילים... למה שמישהו יגיד לך להשתנות? לא אוהבים אותך כמו שאתה? שיקפצו.... מילא שינוי אופי, וגם, אתה לא צריך להקשיב לאפחד, ושינוי תדמית צריך לבוא פאקינג ממך.......

sonic15

New member
זה בא ממני כי אני רוצה תשינוי

הציעו לי לעושת שינוי אבל אני יכול להחליט ולאמר עזבו אני נשאר ככה אבל אני מתחיל לפחות מנסה להתחיל עכשיו שינוי תדמית

למעלה