עוד בקשה קטנה לעזרה

c h u p i

New member
עוד בקשה קטנה לעזרה ../images/Emo35.gif

רק נכנסתי לעיניינים אתמול והיום אני הולכת לקנות את כל המוצרים. הבנתי שאת בצק הסוכר צריך ללוש עם עוד משהו כדי שלא יתפרק? מישהי יכולה להגיד לי עם מה ואיזה כמויות יחסיות?
 

net the jet

New member
לא כדי שלא יתפרק, אלא כדי שלא ידבק.

ופשוט עם קורנפלור ( או אבקת סוכר ) הרוב מעדיפות קורנפלור. הכמות...ממש מעט, רק על מנת שלא ידבק למשטח העבודה. אם את מכינה פיסולים, אז גם מומלץ לפזר דכבה דקה של קורנפלור ככה עם היד, ועליה לשים את מה שהכנת על מנת שלא ידבק. אח"כ אפשר להסיר עם מכחול כשיבש.
 

c h u p i

New member
תודה רבה

אני חייבת לציין בפני כולכן שאת מקסימות ונותנות תשובות בכזו מהירות..
שוב המון תודה לכולן ואם יצליח - יום ראשון כבר יהיו תמונות :)
 

brownie65

New member
שימי לב שככל שתלושי הבצק יתחמם

מחום היד ויתחיל להדבק. הלישה צריכה להיעשות רק כדי להגמיש ולרכך מעט את הבצק שיצא מאריזתו, כדי שיהיה קל יותר (וחלק יותר) ברידוד לקראת ציפוי, צביעה או פיסול בו. אם יש צורך - השתמשי בקורנפלור, כאמור, אבל כמה שפחות. אח"כ אין מנוס מזריית קורנפלור על משטח העבודה לפני הרידוד.
 
למעלה