עוד בקשר למתכון ההונגרי של אבי: כרוב-איטריות-בצל מטוגן.

מיכי 10

Member
קודם כל אבי, תודה על המתכון ההונגרי של הכרוב/פסטה! |4U|

הכנתי אותו ביום שישי לפי ההוראות שלך. רק איטריות שמתי פחות (בערך 300 גר' בלבד), כי תוך העברתן אל הכרוב והבצל שבתוך הווק, ראיתי שאין לי צורך בכל הכמות. אולי כי הכרוב התכווץ מאד. עכ"פ, יצא טעים מאד!! (אגב, זה מספיק לי לכמה וכמה ארוחות).

לא היה לי זמן לשקול, אז במקום 50 + 50 גרם של השמנים, שמתי 100cc של שניהם ביחד, למרות ששמן אינו מים, והמשקל הסגולי שלו שונה... כך שכמות השמנים (יש לי רק קנולה ושמן זית) נראתה לי ממש גדולה, אבל השתמשתי בכולה.

יצא טעים מאד, ובעיני גם יפה. בצילומים, האיטריות נראות חיוורות, אבל למעשה הן בצבע צהוב בהיר יפה, בזכות השמן והבצל המטוגן (ומקורמל ;-)). ואכן, מסכימה איתך שכמה שיותר בצל, יותר טעים. אבל שמתי שני בצלים גדולים.

כיוון שרציתי גם משהו חלבוני בארוחות, הוספתי שניצל "דק דק" של מאמאעוף (מפונקת בלטגן, אבל לא מפונקת בלאכול גם אוכל מוכן ומחומם), שעועית ירוקה וסלט חסה/גבעולי סלרי עם הרבה מיץ לימון. ארוחה מעולה ומשביעה.
 

קבצים מצורפים

  • בצל מיטגן בשמן.jpg
    בצל מיטגן בשמן.jpg
    5.1 MB · צפיות: 5
  • כרוב עם איטריות.jpg
    כרוב עם איטריות.jpg
    5.3 MB · צפיות: 6
  • מתכון הונגרי של אבי - מוכן.jpg
    מתכון הונגרי של אבי - מוכן.jpg
    5.4 MB · צפיות: 5

TCH_ma

Active member
קודם כל אבי, תודה על המתכון ההונגרי של הכרוב/פסטה! |4U|

הכנתי אותו ביום שישי לפי ההוראות שלך. רק איטריות שמתי פחות (בערך 300 גר' בלבד), כי תוך העברתן אל הכרוב והבצל שבתוך הווק, ראיתי שאין לי צורך בכל הכמות. אולי כי הכרוב התכווץ מאד. עכ"פ, יצא טעים מאד!! (אגב, זה מספיק לי לכמה וכמה ארוחות).

לא היה לי זמן לשקול, אז במקום 50 + 50 גרם של השמנים, שמתי 100cc של שניהם ביחד, למרות ששמן אינו מים, והמשקל הסגולי שלו שונה... כך שכמות השמנים (יש לי רק קנולה ושמן זית) נראתה לי ממש גדולה, אבל השתמשתי בכולה.

יצא טעים מאד, ובעיני גם יפה. בצילומים, האיטריות נראות חיוורות, אבל למעשה הן בצבע צהוב בהיר יפה, בזכות השמן והבצל המטוגן (ומקורמל ;-)). ואכן, מסכימה איתך שכמה שיותר בצל, יותר טעים. אבל שמתי שני בצלים גדולים.

כיוון שרציתי גם משהו חלבוני בארוחות, הוספתי שניצל "דק דק" של מאמאעוף (מפונקת בלטגן, אבל לא מפונקת בלאכול גם אוכל מוכן ומחומם), שעועית ירוקה וסלט חסה/גבעולי סלרי עם הרבה מיץ לימון. ארוחה מעולה ומשביעה.
|4U| נראה מצוין, כל הכבוד מיכי על הביצוע והאסרטיביות.|4U|
 

מיכי 10

Member
|4U| נראה מצוין, כל הכבוד מיכי על הביצוע והאסרטיביות.|4U|

תודה אבי!
אסרטיביות, זו מחמאה אמיתית בשבילי, כי רק בשנים האחרונות, כתוצאה מקואוצ'ינג שקיבלתי, התחלתי לפתח בהדרגה אסרטיביות. אני לא יודעת בדיוק על סמך מה כתבת את זה, אבל שמחתי.:-]
 
למעלה