עוד בקשת
דחופה והפעם למשהי

עוד בקשת../images/Emo101.gifדחופה והפעם למשהי

מאתנו אחת מאתנו אשר מפעם לפעם עוזרת לנו בתרומה והתנדבות זקוקה לעזרתנו, אני לא חושפת אותה לבקשתה ואולם כן מעבירה לעינים את הבקשה ששלחה לי במסר ומבקשת את עזרתכם, רק אציין שהיא מאזור ירושלים ואלו דבריה: טוב, אז הגעתי לשלב שבו אני אומרת שזקוקה לעזרה. בעלי בנפרד לא משלם עדיין את מה שצריך, ואני נשארתי עם 4ש´ עד חודש הבא, ודלק כבר אין. לא שולחת אותם לבית הספר שבוע הבא, כי אין לי ברירה. זה אומר שלא יכולה לקנות משחת שינים,שמפו,סבון לגוף,לחם,חלב ועוד ועוד ועוד. אני שבורה,מיואשת,ובדכאון. התחלתי לקחת תרופות הרגעה דרך אחת הרופאות אצלנו, זה מבוקר ובמינון נמוך. לא עומדת יותר בלחץ הזה, אני כבר חצי בן אדם. אני צריכה עזרה במוצרים האלה שכתבתי למעלה, שתדעי לך שאני מתה מבושה שצריכה לבקש, אבל אין לי ברירה, יש לי את הילדים שלא צריכים לסבול בגלל אבא שלהם הבן זונה. אני לא רוצה שידעו שזה בשבילי. האם אפשר לקבל את העזרה הזאת???? לא יכולה להתקשר אליך, ניתקו לי את הקו. אוהבת ומתגעגעת תודה זהו יקירי אלו דבריה ואני רוצה לעזור לך כהתחלה אני מעבירה לה מחר בבוקר בשאיפה ששמקה לא יחנוק אותי בדרך לחופשה אני שוב לא נוסעת ישיר אלא דרך אלירן ודרכה אבל המטרה מקדשת הכל וכך יהא ואולם האמצעים שלי די דלים בעצמי כך שאשמח לכל עזרה פנינה

משוש30

New member
פנינה אני יכולה להעביר לה כמה דברים

להעביר אליך או ישירות אליה?

משוש הכל דרכי שכן היא בוחרת בשלב

הזה לא להחשף וכנראה שלא תחשף גם בעתיד כולנו נחזיק לה אצבעות ונתפלל שתצא מהמהצב הזה כמה שיותר מהר, הענין הוא שבמדינה שלנו טחנות הצדק טוחנות לאט לאט ולשכות ההוצל"פ רצות מהר מהר. פנינה

למעלה