עוד דבוע ככה של חוסק הודעות ולא

DreamS_HunteR

New member
עוד דבוע ככה של חוסק הודעות ולא

יהיה גרין דיי כאן בתפוז! יאלה תעשה משהו.. אני אתחיל במשהו נחמד.. כל אחד יכתוב את השיר שהוא הכי אהב של גרין דיי, ולמה.. ואם יש לכם תמונה מהקליפ שלו (אם יצא לשיר קליפ) אז תוסיפו. או קי, והשיר שאני הכי אוהב את גרין דיי הוא Basket Case מהאלבום ה-מעולה Dookie. למה? כי זה השיר הראשון ששמעתי של גרין דיי ומאז אני אוהב אותם. חוץ מזה שזה שיר יפה! מאוד! והנה סתם תמונות של הלהקה..כי לא מצאתי אל הקליפ.

Yodi Paparnuk

New member
אני לא בטוחה, אבל

נראה לי שwaiting, וממש אין לי מושג למה.... אבל אני גם אוהבת את basket caseועוד מיליון ואחד שירים... ואם תסביר לי איך אני שמה תמונה מהקליפ, אני אעשה את זה...

DreamS_HunteR

New member
אםם..זו בעיה גדולה

עם העניין של לצלם תמונות במחשב, בעיקרון את אמורה להריץ את הקליפ (במדיה פלייר אולי..) וללחוץ על המקש Print Screen שנמצא בצד ימין למעלה של המקלדת, ואז לעשות ctrl+v בצייר של ווינדוס, ויש לך את התמונה. אבל זה אף פעם לא פועל.. אז כבר עדיף לחפש באתרים שיש את זה בהם שם..

Yodi Paparnuk

New member
זו לא הייתה הבעיה...

הבעייה הייתה שניסיתי לשים פעם תמונה בתגובה ששלחתי וזה לא הלך... בבקשה תסביר לי כי אני מנסה כבר מלא זמן וזה לא הולך

Handle This

New member
השיר האהוב עלי

השיר האהוב עלי הוא 86 שיר מצויין!!! אבל חוץ ממנו אני אוהב את basket case, when i come around, she, good ridence, having a blast, minorty קיצר גריין דיי ענקיים.... עד האלבום של וארנינג... שהוא היה דיי חלש חוץ מ- 4-5 שירים טובים השאר היו פושרים למדיי... אחרי זה "שניניגנס" היה נורא בטירוף... מה קרה להם?! איפה 86? איפה basket case? עבר זמנם?

Handle This

New member
השיר האהוב עלי

השיר האהוב עלי הוא 86 שיר מצויין!!! אבל חוץ ממנו אני אוהב את basket case, when i come around, she, good ridence, having a blast, minorty קיצר גריין דיי ענקיים.... עד האלבום של וארנינג... שהוא היה דיי חלש חוץ מ- 4-5 שירים טובים השאר היו פושרים למדיי... אחרי זה "שניניגנס" היה נורא בטירוף... מה קרה להם?! איפה 86? איפה basket case? עבר זמנם?

לא להגזים... הדיסק לא היה כזה נורא.

למען האמת די טוב. בכל אופן, השירים האהובים עליי הם REST, וCHRISTIE ROAD שירים מאוד יפים... גם את WELCOME TO PARADISE, שיר מהמם! והרבה שירים מINSOMNIAC, כמו 86, שירים ממששששש יפים.... מהדיסק הכי חדש אני אוהבת את ROTTING... וגם את BASKET CASE ואת WHEN I COME AROUND. אלה קלאסיקות (= עוד שיר שאהבתי: MACYS DAY PARADE... שיר ממש יפה.. טוב זהו נראה לי..

Yodi Paparnuk

New member
דווקא את macy´s day parade....

לא כל כך אהבתי... זה פשוט שיש שירים הרבה יותר טובים... אמממ.... אבל כנראה שאין לי ממש זכות לדבר... אני אוהבת שיר שהוא לא טוב במיוחד... אממממ.... לגבי שרים שאמרתם-את basket case, when i come around, she, welcome to paradise ועוד ועוד - שירים שאני ממש אוהבת... ואת longview גם כן... לא שמעתי עוד את 86... אממממ... אוקיי כנראה שהגיע הזמן. יום טוב לכולם!

leynorush

New member
באמת שירים יפים אבל הדיסק שאני הכי

nimrod....... יש שם ממש שירים טובים...

למעלה