RossieL
Active member
עוד דברים חשובים באמת
הכוכב הבא לאירויזיון 2020
נו, מישהו צופה?
כבר יש פייבוריטים?
יש מועמדים פוטנציאליים לניצחון?
העונה הזו היא בהחלט עונה משופעת בכוכבים מוכשרים.
ויש לי ארבעה מועמדים רצינינים, אבל רק 1 מהם ראוי ויכול להביא לנו הרבה כבוד בתחרות האמיתית.
אור עמרמי- ברוקמן, הילד הג'ינג'י המהמם, באישיותו, ביכולות הווקליות שלו ובהגשה.
כולה בן 17 אבל איזה פרפורמר.
רביב כנר, בן 25
השקט שניבט מעיניו, השלווה שסיגל לעצמו אחרי שאיבד 4 מחבריו בצוק איתן,
והווקליות, וואו, איזו ווקליות.
אין ספק שקול כמו שלו הוא ייחודי ומיוחד בנוף המוזיקה ואני צופה לו גדולות בתחום, בין אם ינצח ובין אם לא.
ניקי גולדשטיין
וואללה, הקומיקאי המוטרף הזה יודע לשיר. כשהוא פותח מבערים בגרון אנחנו מקבלים זמר איכותי וברמות גבוהות ביותר.
לא סגורה על ניצחון, על שלישיית גמר או קריירה מוזיקלית, אבל לפחות בקרוב נהנה ממנו ומכשרונו.
ויש את אוהד שרגאי.
נו, מה עוד אפשר להגיד על הבחור המוכשר ברמות על?
אם יש מישהו שיכול לקחת ולהחזיק על כתפיו אירווזיון ולהביא כבוד בתחרות, זה הוא. כישרון על כבר כתבתי??
ויש עוד מתמודדים, טובים יותר, טובים פחות, אבל השלישיה הזו [וניקי גם] היא, בעיני, חוד החנית.
ואתם? יש לכם דעה? מחשבה? תובנה? ביקורת?
אשמח, קר בחוץ, אז יאללה, בואו נחמם את האווירה במוזיקה
הכוכב הבא לאירויזיון 2020
נו, מישהו צופה?
כבר יש פייבוריטים?
יש מועמדים פוטנציאליים לניצחון?
העונה הזו היא בהחלט עונה משופעת בכוכבים מוכשרים.
ויש לי ארבעה מועמדים רצינינים, אבל רק 1 מהם ראוי ויכול להביא לנו הרבה כבוד בתחרות האמיתית.
אור עמרמי- ברוקמן, הילד הג'ינג'י המהמם, באישיותו, ביכולות הווקליות שלו ובהגשה.
כולה בן 17 אבל איזה פרפורמר.
רביב כנר, בן 25
השקט שניבט מעיניו, השלווה שסיגל לעצמו אחרי שאיבד 4 מחבריו בצוק איתן,
והווקליות, וואו, איזו ווקליות.
אין ספק שקול כמו שלו הוא ייחודי ומיוחד בנוף המוזיקה ואני צופה לו גדולות בתחום, בין אם ינצח ובין אם לא.
ניקי גולדשטיין
וואללה, הקומיקאי המוטרף הזה יודע לשיר. כשהוא פותח מבערים בגרון אנחנו מקבלים זמר איכותי וברמות גבוהות ביותר.
לא סגורה על ניצחון, על שלישיית גמר או קריירה מוזיקלית, אבל לפחות בקרוב נהנה ממנו ומכשרונו.
ויש את אוהד שרגאי.
נו, מה עוד אפשר להגיד על הבחור המוכשר ברמות על?
אם יש מישהו שיכול לקחת ולהחזיק על כתפיו אירווזיון ולהביא כבוד בתחרות, זה הוא. כישרון על כבר כתבתי??
ויש עוד מתמודדים, טובים יותר, טובים פחות, אבל השלישיה הזו [וניקי גם] היא, בעיני, חוד החנית.
ואתם? יש לכם דעה? מחשבה? תובנה? ביקורת?
אשמח, קר בחוץ, אז יאללה, בואו נחמם את האווירה במוזיקה